Pengikut

Khamis, Februari 22, 2018

Tips pikat suami

#Tips pikat suami.
.
Mulakan rutin BARU dalam hidup suami. Kalau sebelum ni tak pernah buatkan kopi pagi-pagi, boleh mula buatkan kopi untuk suami anda. Biasanya pasangan muda jarang yang buatkan kopi untuk suami pagi2. Benda nampak kecil tapi impaknya BESAR.
.
#Jangan tanya "Abang nak kopi?", terus buat je. Dah terhidang nanti takkan suami anda tak minum pulak?
Tak sempat harini? Esok mula ye. 😉
.
Selamat mencuba! 😘

Selasa, Januari 30, 2018

Tanda-tanda berat badan naik



Tanda - tanda nak gemok, nak berat badan naik balik ni ada tau.
Tanda - tanda awal :
1- tidur malam yang terlalu lewat dan berlebihan. Maksudnya tidur awal subuh dan bangun tengahari.
2- muntah - muntah dan sakit kepala mahupon sakit perut sebab masuk angin
3- badan jadi berat, rasa malas nak bergerak.
4- terasa nak makan manis - manis
5- datang bulan tak kunjung tiba.
Cara hani:
1- buat pregnant test jika negatif seperti digambar ni teruskan dengan amalan nak kurus.
2- ambik kopi anggun pesona tabur jamu indah keluarga 4biji. Minum bersama jamu emas 2 biji dan coklat love habibi. Sehari 3 kali atau 4 kali.
3- sediakan air mineral 3 liter di peringkat awal. Paksa diri habiskan dalam masa sehari. Di mana ada kita di situ ada air kosong termasuk tepi katil.
4- ikut cara makan macam hani suggest seperti posting - posting sebelom ini elakkan nasi, tepung dan gula sahaja. Lain - lain makan lah tanpa rasa bersalah.
5- hari ke-3 pasti datang bulan, time tu akan rasa perut mengempis dan timbanglah pasti berat akan turun 3kg.
Itu sahaja, hani doakan semoga kalian semua berjaya turun berat badan. Dan hani doakan semoga korang semua sehat.
Nasehat hani, yang tak datang bulan tu buat urine pregnant test. Kalau negatif cepat - cepat ambik coklat love habibi.
Love u sayang..


Jumaat, Januari 26, 2018

JSD FEMININE WASH FREE MV

Saya dengan seikhlas hati ingin membantu mereka mengeluarkan keputihan sama ada siempunya diri sedar atau tidak, beliau mempunyai keputihan yang terperap.
di sini..
saya membantu membekalkan 2 botol feminin wash jsd dan percuma 1 paket masker vagina.
cara penggunaan yang sangat simple.
untuk wanita yang sudah berkahwin atau pernah berkahwin ( berstatus isteri / janda )
feminin wash jsd.
1- letakkan fw jsd di luaran faraj sehingga ke dubur. dari pelipat faraj paling depan sehingga ke hujung belahan bontot.
2- kira sehingga 30kali ke 60 kali. baru bilas sehingga bersih.
3- lap sehingga kering menggunakan kain bersih.
magic powder masker vagina.
1- celupkan jari ke mv, masukkan ke dalam faraj.
2- oleskan dipermukaan faraj
3- biarkan tak perlu di cuci.
ketika buang air kecil, cuci dengan cara begini.
1- bersihkan air kencing.
2- korek kembali mv yang telah di simpan dalam faraj
3- keputihan akan ikut keluar seperti getah - getah putih. korek sehingga di yakini bersih.
4- baru gunakan fw seperti cara yang saya ajar di atas. dan ulang guna mv seperti sAya ajarkan di atas.
Penggunaan untuk wanita berstatus bujang atau anak dara.
Feminin wash jsd.
1- letakkan fw jsd di luaran faraj sehingga ke dubur. dari pelipat faraj paling depan sehingga ke hujung belahan bontot.
2- kira sehingga 30kali ke 60 kali. baru bilas sehingga bersih.
3- lap sehingga kering menggunakan kain bersih.
Magic Powder Masker Vagina.
* guna jika sangat perlu ketika mengalami kegatalan kronik di permukaan faraj.
1- ketika sedang mengalami kegatalan faraj yang keterlaluan. sapukan seperti bedak dipermukaan faraj. gatal akan terus baik dalam tempoh beberapa saat dan beberapa minit.
2- jika keluar keputihan itu pertanda sedang dalam pemulihan. keputihan akan berhenti jika betol2 bebas keputihan dan pulih 100%.
3- remaja atau anak dara tidak boleh memasukkan masker ke dalam faraj.
4- boleh digunakan untuk seawal bayi berumur 1 tahun keatas.
perkongsian ini dengan harga yang sangat menguntungkan pengguna dan perunding - perunding Jsd.
harga pasaran : RM68 sebotol
Harga Offer : RM110 + postage semenanjung RM8 = RM118 / Sabah Sarawak RM11 = RM121
dapat 2 botol Feminin Wash JSD
👉PERCUMA 1 Magic Powder Masker Vagina.


#0166727661

BORANG TEMPAHAN

Name:
Email Address:
Contact Number:
Mailing Address:
List of Order :
Payment: Maybank 564762302444 norizalina mutalib
CIMB 7605172848 nor azela
Bank Islam 12122020176498
Apakah komen anda mengenai blog ini Sangat Puashati
Puashati
Tidak suka

Form provided by Freedback.
Try us on Wibiya!