Pengikut

Selasa, Ogos 30, 2016

COLLAGEN HERBARIUM U-WHITE

GABUNGAN COLLAGEN,GLUTATHIONE,BLUEBERRY, POMEGRANATE, BERRIES, ROSELLE, GINGER DAN LEMON UNTUK
MENCANTIKKAN KULIT,MENGENYANGKAN,MENGURANGKAN BERAT BADAN.HERBA BERTINDAK UNTUK ANTI KANSER&ANTI RADANG.
IANYA JUGA UNTUK MENGURANGKAN RASA KETAGIHAN PEROKOK DAN PENCINTA COFFEE.

FOKUS YG MAKSIMUM KESAN YG LEBIH CEPAT UNTUK MENCANTIKKAN DAN MEMUTIHKAN KULIT DARI DALAM!!

BERIKUT RINGKASAN KEBAIKAN DI DALAM KANDUNGAN COLLAGEN HERBARIUM INI:

1. RINGKASAN KEBAIKAN COLLAGEN>> membantu melambatkan penuaan, memberi tenaga kepada tubuh badan, mengekalkan berat badan ideal, membantu mengurangkan sakit sendi, memberi kebaikan terhadap kulit, tulang, otot dan salur darah

2. RINGKASAN KEBAIKAN GLUTATHIONE>> Meningkatkan kecerahan warna kulit (memutihkan) seluruh badan. Ini kerana kesan pemutihan terjadi dengan sangat baik, Melembutkan dan menghaluskan tekstur kulit (glowing), Kulit menjadi kenyal dan anjal, Memelihara kesihatan rambut & kuku.

3. RINGKASAN KEBAIKAN BLUEBERRY (BERI BIRU) >> Merawat Jerawat, Melindungi kulit, Mencegah kedutan, Mencegah infeksi saluran kencing, Menurunkan Kolesterol Jahat, Menjaga Fungsi Otak, Meningkatkan sistem imun tubuh, Menjaga penglihatan dan kesihatan mata, Mencegah sembelit dan gangguan pencernaan, Melindungi tubuh dari kanser.

4. RINGKASAN KEBAIKAN POMEGRANATE (DELIMA) >> bersifat anti-aging. Kandungan senyawa di dalamnya mampu melindungi tubuh dari radikal bebas, melindungi organ ginjal, hati, mencegah serangan jantung, memiliki kemampuan dalam mensintesis kolesterol dan kemudian menghancurkan zat radikal bebas yang ada di dalam sistem vascular kita, mengelakkan kanser terutamanya kanser kulit dan payudara, sifat anti-oksidan yang ada di dalam buah delima mampu melindungi komponen genetika tubuh manusia, mencegah tekanan darah naik, mencegah diabetes di mana delima mampu menyeimbangkan kadar gula di dalam darah sekaligus meningkatkan kepekaan tubuh terhadap keberadaan insulin, mengoptimalkan kesan ubat-ubatan yang dimakan ini kerana pati buah delima sendiri diketahui mampu meningkatkan kesan kebaikan ubat-ubatan.

5. RINGKASAN KEBAIKAN BERRIES (BUAH-BUAH BERI) >> antioksida yang tinggi, kaya dengan sumber fiber untuk membantu sistem penghadaman yang sihat serta Vitamin C yang bukan sahaja membantu meningkatkan sistem imunisasi, malah membuatkan kulit sihat berseri, mampu meningkatkan tahap tenaga, kesihatan mental dan sistem imunisasi. Ia juga membantu menambahbaik penghadaman, peredaran darah dan tidur di samping membantu mengurangkan berat badan dan menjana jantung yang sihat, melindungi daripada gejala penyakit berkaitan usia seperti kabur penglihatan dan hilang daya ingatan jangka pendek, membersihkan darah dan hati, menguatkan buah pinggang serta pendengaran, membantu memperlahankan proses penghadaman dan mengekalkan kadar metabolisme yang tinggi dan seterusnya membantu tubuh membakar lemak, juga terkenal dengan khasiat anti-kanser yang handal. Buah ini juga membantu merawat serangan asma, mengurangkan kolestrol dan melindungi otak daripada kerosakan saraf berkaitan dengan usia.

6. RINGKASAN KEBAIKAN ROSELLE >> Anti Penuaan. Roselle mempunyai Vitamin C yang tinggi dan berserat akan melambatkan proses penuaan dan mencegah berlakunya penyakit kronik. Keupayaannya meminimakan kerosakan yang dimusnahkan oleh radikal bebas merupakan sebab utama seseorang yang mengamalkan Roselle akan kelihatan muda dan berseri wajahnya. Pencegah Penyakit Kardiovaskular, di mana pengamalan Roselle akan membantu mencegah ketebalan LDL di arteri dan sekaligus mengelakkan dari terjadinya penyakit tekanan darah tinggi, Mencegah kanser, Mengubati demam panas/selesema, resdung (alergi) dan lelah (asma), mengurangkan masalah stress / sukar tidur. Bagi mereka yang menghadapi masalah stress dicadangkan mengambil Roselle dimana ia akan bertindak menurunkan suhu dan mempengaruhi mood pesakit. Roselle juga amat baik untuk masalah dengkur semasa tidur. Amat baik untuk mereka yang menghadapi luka luar dan dalam, kecederaan, mengatasi masalah penyakit kulit, penenang dan sebagainya.

7. RINGKASAN KEBAIKAN GINGER (HALIA) >> mengandungi air, karbohidrat, serat, kalium, fosforus, kalsium, tenaga, protein, gentian, niasin, asid amino, gingerols, oleoresin, pati minyak, vitamin A, B dan C, lemak dan asid organik. Ia dikatakan dapat merawat penyakit banyak angin dalam badan, sakit kepala, sistem pencernaan bermasalah, sakit jantung, muntah, cirit-birit, disentri, asma, sakit perut, reumatisme, pengaliran darah bermasalah, mati pucuk, lemah tenaga batin, keracunan udang, badan kesejukan, sakit pinggang, urat saraf lemah, mabuk kenderaan, batuk kering, kejang, buang air berlendir dan darah haid berbau hamis, berupaya memanaskan tubuh, membantu proses pencernaan, melembutkan dinding perut, membuka saluran hati yang tersumbat akibat hawa dingin dan lembap. Halia juga meningkatkan kekuatan seks dan mengatasi angin duduk yang berlaku pada usus dan perut juga berfungsi sebagai julap dan boleh membebaskan tubuh dari toksin yang berbahaya. Halia juga amat berkesan untuk melarutkan lendir dalam badan.

8. RINGKASAN KEBAIKAN LEMON>> Lemon kaya dengan antioksidan yang menyahaktifkan radikal bebas dan menghalang pelbagai penyakit berbahaya seperti strok, penyakit kardiovaskular dan kanser, membantu menurunkan tekanan darah dan meningkatkan paras kolesterol baik (HDL), membersihkan sistem penghadaman dan hati, meningkatkan produksi antibodi di dalam darah untuk menentang pelbagai jangkitan dan serangan mikroorganisma, merendahkan risiko kanser kolon, prostat dan payudara. Ia turut mencegah kerosakan metabolisme dalam sel yang akan menukarnya menjadi karsinogenik, membantu mengurangkan masalah sakit colic dan gastric, mengubati asma. mencegah dehidrasi dan kesan diarea. Ia juga membantu memberikan cahaya keserian wajah, mengatasi inflamasi lidah, stomatitis atau gingivitis di dalam mulut. Berkumur dengan jus lemon juga dapat menyingkirkan plak, memutihkan dan menguatkan enamel gigi. Ia juga mengubati jangkitan tekak dan bagus untuk rawatan diphtheria.

Minuman khas untuk mereka yang selalu tak sempat nak sarapan ….
Rata2 pengguna yang sudah mencuba minuman ini memberi komen
yang mereka tak perlu nak bersarapan pagi dan
kekal kenyang hingga tengah hari …

Cara guna :
Bancuh serbuk Herbarium dengan air sejuk dan kacau. Ambil pada waktu pagi.

Mantap sedap dan sangat berkesan. 
Bila perut buncit, ramai berlumba - lumba pergi beli ubat slim.
Tapi..
Ramai juga yang tak tahu.
Perut buncit, korang perlu cepat - cepat pastikan datang bulan tepat pada masanya.

Lewat datang bulan perut buncit tau.
Nanti darah haid dah keluar, baru perut kempis dan lembut.

Kita orang perempuan ni..
Pandai - pandailah jaga diri.

Cantik biar sehat !!!
Cantik biar badan boleh pakai lama.




Khamis, Ogos 18, 2016

ANDA ADA MASALAH R>ES.D.UNG??

πŸ‘‰πŸ»  BERSIN  TIDAK BERHENTI
πŸ‘‰πŸ» MUKA BERJERAWAT
πŸ‘‰πŸ» MUKA BERNANAH
πŸ‘‰πŸ» MULUT BERBAU
πŸ‘‰πŸ» HIDUNG TERSUMBAT
πŸ‘‰πŸ» KEPALA SAKIT
πŸ‘‰πŸ» KULIT KEPALA GATAL
πŸ‘‰πŸ» MATA GATAL - GATAL
πŸ‘‰πŸ» MATA MERAH

πŸ“R>ES.D.UNG

HALANGAN

πŸ“R>ES.D.UNG

HALANGAN

πŸ“ R>E.S.DUNG

HALANGAN

πŸ“R>ES.DUNG

Saya SUDAH ATASI nya.
Setiap hari,
πŸ‘‰πŸ» buang kahak
πŸ‘‰πŸ» buang hingus sekali atau dua kali lepas tu dah lapang.
πŸ‘‰πŸ» hingus kahak ni adalah lendir resdung bila sudah dibuang sakit kepala pon hilang.

CARA PAKSA LENDIR KELUAR:
🎯 SABUN R>E.S.DUNG JSD.

.
.
.

BUANG LENDIR RE>S.D.UNG
🎯TANPA MAKAN UBAT
🎯 TANPA PIL

πŸ“CUCI SAHAJA
CLEAR SKIN SOAP
RM 38.90
KKM NOT 150402785k

Rabu, Ogos 17, 2016

Packaging lama vs Packaging baru..

Harga pun baru...





Guna skd 11

Lepas guna skd 11, terus pregnant. Alhamdulillah..

Ketat, sempit, sedap...

Pertama kali guna feminine wash jsd dan masker vagina, cik abang dah mula puji...wahh πŸ˜„πŸ˜„

Selasa, Ogos 09, 2016

Adab Datang Bulan

Ramai mungkin yang lupa tentang adab datang bulan.

Akmaklomlah dunia makin canggih, masa makin pendek, ramai dah lupa adab datang bulan.

Dah makan coklat love habibi, dah makan jamu jalinan cinta datang bulan on time. Hari pertama datang darah banyak gila, tanpa senggugut tanpa kejang perut.

Time ni, pastinya kalau pakai pad. Sejam dua jam dah penuh.
Sejak hani update tentang jaga kebersihan faraj time datang bulan. Tiba - tiba ramai pula yang rajin tukar pad btol tak? Yela kan takut faraj gatal - gatal, takut faraj melecet, takut bau busuk dan paling takut faraj berjerawat. Time ni kalau kat opis 2 jam sekali tukar pad. Kalau kat rumah pon sama.

Dalam kita busy bekerja atau menguruskan harian kita. Bila kita tukar pad, cuci odok dengan fw jsd. Suka saya nak ingatkan. Bila odok dah wangi. Pad tu jangan sepah - sepah.

Pad yang dah berisi darah penuh tu hendaklah dicuci, airnya di alirkan kedalam lubang jamban atau lubang bilik air. ( bukan masukkan pad dalam lubang jamban ya )
Caranya; letak pad tu betul-betul dekat dengan lubang then jiruskan air sehingga darah itu mengalir. Alirkan air atas pad berdarah tu sehingga darah habis dan air yang mengalir menjadi jernih. Baru lah pad di perah kemudian dibungkus dalam surat khabar lama, masuk dalam plastik dan dibuang dalam tong sampah.

Jangan sesekali buang pad yang berdarah banyak dalam tong sampah tanpa dibersihkan. Pastikan darah haid itu cair dan di alirkan.
Ini adalah untuk memastikan, kita jauh dari energy tidak baik. Atau dari entiti yang tidak dapat di kenal pasti.

Jika kita tidak bernasib baik dengan kemalasan kita, ketika datang bulan kemungkinan kita akan di datangi entiti berlidah panjang dalam mimpi. Itu petanda kita sedang memberi makan pada makhluk yang tidak sepatutnya. Akibatnya badan kita akan jadi lemah dan sakit - sakit. Muka kita akan kusam dan hitam. Tidak berseri - seri.

Kat sini,
Suka saya nak nasehatkan kawan - kawan perempuan agar kita pesan berpesan termasuk anak - anak perempuan kita. Jagalah adab ketika datang bulan. Mana seluar dalam yang kena darah haid, baju, kain hendaklah di cuci dengan air dahulu. Darah di alirkan sebelom masuk mesin cuci.

Mungkin perkara ni nampak leceh dan menbebankan, sebenarnya dengan kemalasan kita, dengan sikap ambil mudah kita akan membuatkan badan kita binasa dengan energy hitam yang kurang baik.

Untuk berjaya,
Sehat dan bertenaga.
Energy positif pon perlu dikekalkan.
Ini salah satu daripadanya. Mengelakkan energy tak baik datang pada kita.

Almaklomlah..
Kita kan perempuan.
Memang kita selalu kena kerja lebih kan kan kan..

Letakkan kebersihan no.1 di hadapan.
Nak cantik kena bersih tau.
Kalau energy tak baik ada dgn kita, muka kita pon tak akan berseri - seri.

Ok. Jom check.


Rabu, Ogos 03, 2016

AGEN DROPSHIP

MUDAH cari rezeki dengan jadi dripships di JSD.
Sangat Mudah je. Team dropships JSD ni besar. Ramai yang buat dropships JSD.
Kami dah buktikan, peniaga yang ramai tidak merugikan, tetapi lebih kuat dan mudah orang ramai terima produk kita compare peniaga yang sedikit, produk tidak diyakini.
Disini saya list kan keuntungannya sekali ya.
Syarat - syarat dropships JSD. Apa yang boleh. Apa yang tak boleh.
Dropship produk jsd ni terbuka pada sesiapa sahaja walaupon dia jual produk campur - campur atau macam - macam.
Group dropships ni ada teknik untuk nampak sales masuk. Yang penting konsisten.
Dropships ni tak ada komitmen simpan stok. Just publish. Ada customer bayar untuk dapatkan produk pihak leader atau stokis atau hq sendiri yg bantu uruskan stok.
Uolss just iklan, ambilkan duit, ambil untung anda dulu selebihnya kami settle kan.
Dropship ni nak berjaya 1 je.
Dah rajin iklan. Mesti kena amanah.
Surirumah yang takde modal besar saya sangat galakkan sertai dropships.
Bayar yuran dropships.
Kami bagi bahan iklan.
Kami guide cara nak iklan.
Yang penting.
Tak kisah jual apa.
Tak kisah kerja apa.
Matlamat utama mesti rajin post.
Amanah urus duit customer.
Insyaallah berjaya.
Sesiapa yang nak join dropship
Yuran RM100
Keuntungan produk setiap kali dropships / untung atas angin tanpa beli stok.
1- feminin wash jsd RM14 sebotol
2- sabun pesona anggun RM13.80 seketul
3- sabun seri cahaya RM11.67seketul
4- sabun clear sinus RM11.67seketul
5- delimalicious herba collagen RM25sekotak
6- gluta pearl collagen drink herbarium jsd RM19.20 sebotol
7- kopi wanita RM17.40 sekotak
8- kopi lelaki RM17.40 sekotak
9- gincu kolagen RM4.98 sebatang
10- foundation long lasting RM15.60 sebotol.
11- jus makanan sunnah RM7.60sekotak.
12- losyen panas RM9.60satu tiub
13- gel rawatan faraj RM22.80 satu tiub
Boleh tinggalkan nombor hp utk kami hubungi dan kami akan letakkan anda dalam group dropships.

BORANG TEMPAHAN

Name:
Email Address:
Contact Number:
Mailing Address:
List of Order :
Payment: Maybank 564762302444 norizalina mutalib
CIMB 7605172848 nor azela
Bank Islam 12122020176498
Apakah komen anda mengenai blog ini Sangat Puashati
Puashati
Tidak suka

Form provided by Freedback.
Try us on Wibiya!