Pengikut

Sabtu, Oktober 01, 2016

Payah nak masuk!!

SUSUK KEKAL DARA....
Sangat2 bagus untuk golongan yang dah berkahwin & yang dah beranak pinak.....
Faraj longgar
Faraj banyak lendir
Bnyak keputihan
Tidak dpt memuaskan suami

◎SKDII dapat mmbantu masalah2 di atas..
◎ Susuk halal untuk rapat,ketat,sendat
◎Susuk halal untuk buat suami terpikat
◎ Jsd produk 100% dari herba2 terpilih dan proses manual & kualiti terjamin


😊Anak dara keputihan terok.. Kena guna Feminine wash jsd dan Masker Vagina

😊Bukan x bagi guna masker vagina je. Tapi Masker vagina ni akan serap keputihan, cecair busuk lendir2

😯Nanti miss v jadi kering berkuping,...

WA: 0166727661

πŸ˜€Bila guna dengan feminine wash jsd...feminine wash kan bersihkan dan lembapkan balik miss v...

AGEN DROPSHIP JSD

Berminat nak bisnes JSD?
Takde modal?
Malas nak pos barang?
Nak keuntungan banyak?
Jom join agen dropship..
agen dropship ni lain dari yang lain...lagi aggresif jualan lagi untung banyak..
Pm kami segera!!

Jumaat, September 16, 2016

RAWATAN SELEPAS BERSALIN

Hari 10 bersalin.
cuci odok
1) guna air panas + mv
cara2nyA
- gunakan cebuk yg kecil dan ringan
- masukkan mv dalam air panas
- campurkan sedikit air sejuk jadikan suam.
- time kencing lalukan air dicelah odok, selesai tencing cuci keseluruhannya.

insyaallah luka bersalin, luka jahitan langsung tidak akan terasa.
seawal 4 hari ke 5 hari rasa luka tu langsung hilang 100%
bergantung juga amalan pemakanan kita, kena jaga.
2) mandian herba
- just masukkan dalam baldi serbuk herba.
- masukkan air panas 1 cerek
- campurkan air sejuk.
3) sabun mandi herba
basahkan sabun mandi herba JSD magic body slimsoap
- gosokkan keseluruh badan.
( especially tengkuk, belakang telinga, pelipat2 sedia ada, kaki, montot, peha, celah peha
- bilas dengan Air herba.
badan akan terasa ringan, segar dan terasa sangat bersih.
# cantik gebu atau tidak jatuh no.2
paling penting bersih, segar dan sehat xde bau hanyir busuk darah nifas.
tapi mmg sure..
bila dgn jsd, kita mmg wanita sejati # cantik berseri2 walaupon dalam pAntang :-) #
#kredittoDSHanniborhan

Khamis, September 01, 2016

Promo Menarik Hari ni!!


Saya nak bagi special la hari ni.

Saya nak semua empire JSD bagi customer - customer kita gembira.

Susuk berlian ni 2 botol RM120 sahaja. Sehingga stok masih ada sehingga 3 september 2016.

Jika stok habis awal. Saya minta maaf. Sebab saya buat special ni untuk kali ni sahaja.


Selasa, Ogos 30, 2016

COLLAGEN HERBARIUM U-WHITE

GABUNGAN COLLAGEN,GLUTATHIONE,BLUEBERRY, POMEGRANATE, BERRIES, ROSELLE, GINGER DAN LEMON UNTUK
MENCANTIKKAN KULIT,MENGENYANGKAN,MENGURANGKAN BERAT BADAN.HERBA BERTINDAK UNTUK ANTI KANSER&ANTI RADANG.
IANYA JUGA UNTUK MENGURANGKAN RASA KETAGIHAN PEROKOK DAN PENCINTA COFFEE.

FOKUS YG MAKSIMUM KESAN YG LEBIH CEPAT UNTUK MENCANTIKKAN DAN MEMUTIHKAN KULIT DARI DALAM!!

BERIKUT RINGKASAN KEBAIKAN DI DALAM KANDUNGAN COLLAGEN HERBARIUM INI:

1. RINGKASAN KEBAIKAN COLLAGEN>> membantu melambatkan penuaan, memberi tenaga kepada tubuh badan, mengekalkan berat badan ideal, membantu mengurangkan sakit sendi, memberi kebaikan terhadap kulit, tulang, otot dan salur darah

2. RINGKASAN KEBAIKAN GLUTATHIONE>> Meningkatkan kecerahan warna kulit (memutihkan) seluruh badan. Ini kerana kesan pemutihan terjadi dengan sangat baik, Melembutkan dan menghaluskan tekstur kulit (glowing), Kulit menjadi kenyal dan anjal, Memelihara kesihatan rambut & kuku.

3. RINGKASAN KEBAIKAN BLUEBERRY (BERI BIRU) >> Merawat Jerawat, Melindungi kulit, Mencegah kedutan, Mencegah infeksi saluran kencing, Menurunkan Kolesterol Jahat, Menjaga Fungsi Otak, Meningkatkan sistem imun tubuh, Menjaga penglihatan dan kesihatan mata, Mencegah sembelit dan gangguan pencernaan, Melindungi tubuh dari kanser.

4. RINGKASAN KEBAIKAN POMEGRANATE (DELIMA) >> bersifat anti-aging. Kandungan senyawa di dalamnya mampu melindungi tubuh dari radikal bebas, melindungi organ ginjal, hati, mencegah serangan jantung, memiliki kemampuan dalam mensintesis kolesterol dan kemudian menghancurkan zat radikal bebas yang ada di dalam sistem vascular kita, mengelakkan kanser terutamanya kanser kulit dan payudara, sifat anti-oksidan yang ada di dalam buah delima mampu melindungi komponen genetika tubuh manusia, mencegah tekanan darah naik, mencegah diabetes di mana delima mampu menyeimbangkan kadar gula di dalam darah sekaligus meningkatkan kepekaan tubuh terhadap keberadaan insulin, mengoptimalkan kesan ubat-ubatan yang dimakan ini kerana pati buah delima sendiri diketahui mampu meningkatkan kesan kebaikan ubat-ubatan.

5. RINGKASAN KEBAIKAN BERRIES (BUAH-BUAH BERI) >> antioksida yang tinggi, kaya dengan sumber fiber untuk membantu sistem penghadaman yang sihat serta Vitamin C yang bukan sahaja membantu meningkatkan sistem imunisasi, malah membuatkan kulit sihat berseri, mampu meningkatkan tahap tenaga, kesihatan mental dan sistem imunisasi. Ia juga membantu menambahbaik penghadaman, peredaran darah dan tidur di samping membantu mengurangkan berat badan dan menjana jantung yang sihat, melindungi daripada gejala penyakit berkaitan usia seperti kabur penglihatan dan hilang daya ingatan jangka pendek, membersihkan darah dan hati, menguatkan buah pinggang serta pendengaran, membantu memperlahankan proses penghadaman dan mengekalkan kadar metabolisme yang tinggi dan seterusnya membantu tubuh membakar lemak, juga terkenal dengan khasiat anti-kanser yang handal. Buah ini juga membantu merawat serangan asma, mengurangkan kolestrol dan melindungi otak daripada kerosakan saraf berkaitan dengan usia.

6. RINGKASAN KEBAIKAN ROSELLE >> Anti Penuaan. Roselle mempunyai Vitamin C yang tinggi dan berserat akan melambatkan proses penuaan dan mencegah berlakunya penyakit kronik. Keupayaannya meminimakan kerosakan yang dimusnahkan oleh radikal bebas merupakan sebab utama seseorang yang mengamalkan Roselle akan kelihatan muda dan berseri wajahnya. Pencegah Penyakit Kardiovaskular, di mana pengamalan Roselle akan membantu mencegah ketebalan LDL di arteri dan sekaligus mengelakkan dari terjadinya penyakit tekanan darah tinggi, Mencegah kanser, Mengubati demam panas/selesema, resdung (alergi) dan lelah (asma), mengurangkan masalah stress / sukar tidur. Bagi mereka yang menghadapi masalah stress dicadangkan mengambil Roselle dimana ia akan bertindak menurunkan suhu dan mempengaruhi mood pesakit. Roselle juga amat baik untuk masalah dengkur semasa tidur. Amat baik untuk mereka yang menghadapi luka luar dan dalam, kecederaan, mengatasi masalah penyakit kulit, penenang dan sebagainya.

7. RINGKASAN KEBAIKAN GINGER (HALIA) >> mengandungi air, karbohidrat, serat, kalium, fosforus, kalsium, tenaga, protein, gentian, niasin, asid amino, gingerols, oleoresin, pati minyak, vitamin A, B dan C, lemak dan asid organik. Ia dikatakan dapat merawat penyakit banyak angin dalam badan, sakit kepala, sistem pencernaan bermasalah, sakit jantung, muntah, cirit-birit, disentri, asma, sakit perut, reumatisme, pengaliran darah bermasalah, mati pucuk, lemah tenaga batin, keracunan udang, badan kesejukan, sakit pinggang, urat saraf lemah, mabuk kenderaan, batuk kering, kejang, buang air berlendir dan darah haid berbau hamis, berupaya memanaskan tubuh, membantu proses pencernaan, melembutkan dinding perut, membuka saluran hati yang tersumbat akibat hawa dingin dan lembap. Halia juga meningkatkan kekuatan seks dan mengatasi angin duduk yang berlaku pada usus dan perut juga berfungsi sebagai julap dan boleh membebaskan tubuh dari toksin yang berbahaya. Halia juga amat berkesan untuk melarutkan lendir dalam badan.

8. RINGKASAN KEBAIKAN LEMON>> Lemon kaya dengan antioksidan yang menyahaktifkan radikal bebas dan menghalang pelbagai penyakit berbahaya seperti strok, penyakit kardiovaskular dan kanser, membantu menurunkan tekanan darah dan meningkatkan paras kolesterol baik (HDL), membersihkan sistem penghadaman dan hati, meningkatkan produksi antibodi di dalam darah untuk menentang pelbagai jangkitan dan serangan mikroorganisma, merendahkan risiko kanser kolon, prostat dan payudara. Ia turut mencegah kerosakan metabolisme dalam sel yang akan menukarnya menjadi karsinogenik, membantu mengurangkan masalah sakit colic dan gastric, mengubati asma. mencegah dehidrasi dan kesan diarea. Ia juga membantu memberikan cahaya keserian wajah, mengatasi inflamasi lidah, stomatitis atau gingivitis di dalam mulut. Berkumur dengan jus lemon juga dapat menyingkirkan plak, memutihkan dan menguatkan enamel gigi. Ia juga mengubati jangkitan tekak dan bagus untuk rawatan diphtheria.

Minuman khas untuk mereka yang selalu tak sempat nak sarapan ….
Rata2 pengguna yang sudah mencuba minuman ini memberi komen
yang mereka tak perlu nak bersarapan pagi dan
kekal kenyang hingga tengah hari …

Cara guna :
Bancuh serbuk Herbarium dengan air sejuk dan kacau. Ambil pada waktu pagi.

Mantap sedap dan sangat berkesan. 
Bila perut buncit, ramai berlumba - lumba pergi beli ubat slim.
Tapi..
Ramai juga yang tak tahu.
Perut buncit, korang perlu cepat - cepat pastikan datang bulan tepat pada masanya.

Lewat datang bulan perut buncit tau.
Nanti darah haid dah keluar, baru perut kempis dan lembut.

Kita orang perempuan ni..
Pandai - pandailah jaga diri.

Cantik biar sehat !!!
Cantik biar badan boleh pakai lama.




Khamis, Ogos 18, 2016

ANDA ADA MASALAH R>ES.D.UNG??

πŸ‘‰πŸ»  BERSIN  TIDAK BERHENTI
πŸ‘‰πŸ» MUKA BERJERAWAT
πŸ‘‰πŸ» MUKA BERNANAH
πŸ‘‰πŸ» MULUT BERBAU
πŸ‘‰πŸ» HIDUNG TERSUMBAT
πŸ‘‰πŸ» KEPALA SAKIT
πŸ‘‰πŸ» KULIT KEPALA GATAL
πŸ‘‰πŸ» MATA GATAL - GATAL
πŸ‘‰πŸ» MATA MERAH

πŸ“R>ES.D.UNG

HALANGAN

πŸ“R>ES.D.UNG

HALANGAN

πŸ“ R>E.S.DUNG

HALANGAN

πŸ“R>ES.DUNG

Saya SUDAH ATASI nya.
Setiap hari,
πŸ‘‰πŸ» buang kahak
πŸ‘‰πŸ» buang hingus sekali atau dua kali lepas tu dah lapang.
πŸ‘‰πŸ» hingus kahak ni adalah lendir resdung bila sudah dibuang sakit kepala pon hilang.

CARA PAKSA LENDIR KELUAR:
🎯 SABUN R>E.S.DUNG JSD.

.
.
.

BUANG LENDIR RE>S.D.UNG
🎯TANPA MAKAN UBAT
🎯 TANPA PIL

πŸ“CUCI SAHAJA
CLEAR SKIN SOAP
RM 38.90
KKM NOT 150402785k

Rabu, Ogos 17, 2016

Packaging lama vs Packaging baru..

Harga pun baru...





Guna skd 11

Lepas guna skd 11, terus pregnant. Alhamdulillah..

Ketat, sempit, sedap...

Pertama kali guna feminine wash jsd dan masker vagina, cik abang dah mula puji...wahh πŸ˜„πŸ˜„

Selasa, Ogos 09, 2016

Adab Datang Bulan

Ramai mungkin yang lupa tentang adab datang bulan.

Akmaklomlah dunia makin canggih, masa makin pendek, ramai dah lupa adab datang bulan.

Dah makan coklat love habibi, dah makan jamu jalinan cinta datang bulan on time. Hari pertama datang darah banyak gila, tanpa senggugut tanpa kejang perut.

Time ni, pastinya kalau pakai pad. Sejam dua jam dah penuh.
Sejak hani update tentang jaga kebersihan faraj time datang bulan. Tiba - tiba ramai pula yang rajin tukar pad btol tak? Yela kan takut faraj gatal - gatal, takut faraj melecet, takut bau busuk dan paling takut faraj berjerawat. Time ni kalau kat opis 2 jam sekali tukar pad. Kalau kat rumah pon sama.

Dalam kita busy bekerja atau menguruskan harian kita. Bila kita tukar pad, cuci odok dengan fw jsd. Suka saya nak ingatkan. Bila odok dah wangi. Pad tu jangan sepah - sepah.

Pad yang dah berisi darah penuh tu hendaklah dicuci, airnya di alirkan kedalam lubang jamban atau lubang bilik air. ( bukan masukkan pad dalam lubang jamban ya )
Caranya; letak pad tu betul-betul dekat dengan lubang then jiruskan air sehingga darah itu mengalir. Alirkan air atas pad berdarah tu sehingga darah habis dan air yang mengalir menjadi jernih. Baru lah pad di perah kemudian dibungkus dalam surat khabar lama, masuk dalam plastik dan dibuang dalam tong sampah.

Jangan sesekali buang pad yang berdarah banyak dalam tong sampah tanpa dibersihkan. Pastikan darah haid itu cair dan di alirkan.
Ini adalah untuk memastikan, kita jauh dari energy tidak baik. Atau dari entiti yang tidak dapat di kenal pasti.

Jika kita tidak bernasib baik dengan kemalasan kita, ketika datang bulan kemungkinan kita akan di datangi entiti berlidah panjang dalam mimpi. Itu petanda kita sedang memberi makan pada makhluk yang tidak sepatutnya. Akibatnya badan kita akan jadi lemah dan sakit - sakit. Muka kita akan kusam dan hitam. Tidak berseri - seri.

Kat sini,
Suka saya nak nasehatkan kawan - kawan perempuan agar kita pesan berpesan termasuk anak - anak perempuan kita. Jagalah adab ketika datang bulan. Mana seluar dalam yang kena darah haid, baju, kain hendaklah di cuci dengan air dahulu. Darah di alirkan sebelom masuk mesin cuci.

Mungkin perkara ni nampak leceh dan menbebankan, sebenarnya dengan kemalasan kita, dengan sikap ambil mudah kita akan membuatkan badan kita binasa dengan energy hitam yang kurang baik.

Untuk berjaya,
Sehat dan bertenaga.
Energy positif pon perlu dikekalkan.
Ini salah satu daripadanya. Mengelakkan energy tak baik datang pada kita.

Almaklomlah..
Kita kan perempuan.
Memang kita selalu kena kerja lebih kan kan kan..

Letakkan kebersihan no.1 di hadapan.
Nak cantik kena bersih tau.
Kalau energy tak baik ada dgn kita, muka kita pon tak akan berseri - seri.

Ok. Jom check.


Rabu, Ogos 03, 2016

AGEN DROPSHIP

MUDAH cari rezeki dengan jadi dripships di JSD.
Sangat Mudah je. Team dropships JSD ni besar. Ramai yang buat dropships JSD.
Kami dah buktikan, peniaga yang ramai tidak merugikan, tetapi lebih kuat dan mudah orang ramai terima produk kita compare peniaga yang sedikit, produk tidak diyakini.
Disini saya list kan keuntungannya sekali ya.
Syarat - syarat dropships JSD. Apa yang boleh. Apa yang tak boleh.
Dropship produk jsd ni terbuka pada sesiapa sahaja walaupon dia jual produk campur - campur atau macam - macam.
Group dropships ni ada teknik untuk nampak sales masuk. Yang penting konsisten.
Dropships ni tak ada komitmen simpan stok. Just publish. Ada customer bayar untuk dapatkan produk pihak leader atau stokis atau hq sendiri yg bantu uruskan stok.
Uolss just iklan, ambilkan duit, ambil untung anda dulu selebihnya kami settle kan.
Dropship ni nak berjaya 1 je.
Dah rajin iklan. Mesti kena amanah.
Surirumah yang takde modal besar saya sangat galakkan sertai dropships.
Bayar yuran dropships.
Kami bagi bahan iklan.
Kami guide cara nak iklan.
Yang penting.
Tak kisah jual apa.
Tak kisah kerja apa.
Matlamat utama mesti rajin post.
Amanah urus duit customer.
Insyaallah berjaya.
Sesiapa yang nak join dropship
Yuran RM100
Keuntungan produk setiap kali dropships / untung atas angin tanpa beli stok.
1- feminin wash jsd RM14 sebotol
2- sabun pesona anggun RM13.80 seketul
3- sabun seri cahaya RM11.67seketul
4- sabun clear sinus RM11.67seketul
5- delimalicious herba collagen RM25sekotak
6- gluta pearl collagen drink herbarium jsd RM19.20 sebotol
7- kopi wanita RM17.40 sekotak
8- kopi lelaki RM17.40 sekotak
9- gincu kolagen RM4.98 sebatang
10- foundation long lasting RM15.60 sebotol.
11- jus makanan sunnah RM7.60sekotak.
12- losyen panas RM9.60satu tiub
13- gel rawatan faraj RM22.80 satu tiub
Boleh tinggalkan nombor hp utk kami hubungi dan kami akan letakkan anda dalam group dropships.

Jumaat, Julai 29, 2016

Nyawa saya setiap pagi.
Jangan tanya kenapa.

Yang penting ;
badan ringan.
Perut lembut pakai korset selesa.
Badan tidak gatal - gatal.
Muka dan badan tidak berjerawat.
Kulit mulus.
Yak konsisten.
Sendawa dan kentut melegakan sakit kepala.
Datang bulan on time.
Nampak laki sedap.
Put - put tak berhingus.
Put - put tak kesat.
Bila main lumba - lumba jadi mercik - mercik.

Nikmat apa yang saya nak dustakan lagi ???

Kena ambik hari - hari. Walaupon tengah datang bulan. Badan tak lesu, senggugut pon takde, darah beku pon kurang. Perjalanan darah pon lancar. Bau darah pon takde lah busuk sangat. Sekadar hanyir darah.

WA 016 6727661

Sabtu, Julai 23, 2016

Korang ada masa tak untuk kita borak - borak?

Korang tahu tak, bila lepas bersama suami lepas tu bila cuci ada rasa gatal - gatal perit.
Korang tahu tak itu apa???
Itu faraj dia luka, kemudian tu kena air mani sebab tu gatal.

Korang tahu tak? Ada kawan kita tu,
Lepas bersama nak cuci rasa pedih.
Korang tahu tak kenapa?
Itu faraj kawan tadi tercedera, sebab melecet akibat kegeseran sewaktu ehem - ehem.

Kawan - kawan kita ni,
Perlukan feminin wash jsd sewaktu mencuci ketika selepas bersama.
Lepas tu lap bersih - bersih sehingga kering. Kemudian tu, bedakkan dengan masker vagina.

Nanti luka - luka tu baik lah.

Opss !!!
Sebaik - baiknya. Lepas jimak, cuci dan meruang ya!!!

πŸ™ŠπŸ™Š jagalah harta awak cayang πŸ™ŠπŸ™Š
Kalau tak jaga..
Nanti...
Madu awak, jaga kan suami awak pulak !!! Opsss πŸ™ŠπŸ™ŠπŸ™ŠmaafπŸ™ŠπŸ™ŠπŸ™Š

Selasa, Julai 19, 2016

Sewaktu darah datang bulan yang warna merah tu habis.
Time tu dalam 3 ke 4 hari faraj akan mengeluarkan sejenis bau faraj yang sangat kuat. Nak kata hanyir bukan hanyir, nak kata bau busuk macam gigi tak gosok 10hari pon ya jugak.
Bau tu yang di sebut bau kohong.
Seelokknya sehabis datang bulan sahaja, kena makan jamu pengantin dara buat pembersihan untuk kesihatan faraj dan rahim. Ini adalah sebaik - baikkanya. Insert untuk bersihkan faraj. makan jamu untuk keluarkan lendir dari rahim.
Bagi yang tak ada jamu pengantin dara.
Boleh insert susuk kekal dara.
Susuk kekal dara boleh bantu bersihkan dalam faraj dengan kuat dan cepat. Tetapi tidak membantu untuk rahim. Herba skd hanya boleh menarik sisa haid dan sisa lendir dari rahim sahaja.
Tapi dua - dua ini sangat membantu untuk membuang bau kohong lepas darah haid berhenti.
Ikhtiar lah !!!
Credit : DSHanni Borhan

Sabtu, Julai 02, 2016

HERBARIUM

Rase nk nangis weiii

Napa la dulu tak try air ni...
Takde la duk aku membazir beli produk yg sibuk dah femes kat iklan tv tu..

Dah la ratus2..tak nmpk kesan pon..
Ni hrga tak samp rm 100 pon
1btol dh nmpk kesan ketara sesgt..

Sempat lg ni nk raya putih gebu..


Khamis, Jun 30, 2016

PROMO SINUS SOAP

Saya ni memang hantu sambal belacan..
mesti nak buat sendiri..tak mo sambal belacan lain..
tak kena dengan tekak..
Bahan-bahan
cili padi
sedikit bawang holland
garam
gula
hirisan tomato

dan opkos la
BELACAN!!
tumbuk je ngn lesung batu..jgn lumat sgt..pastu letak hirisan tomato tumbuk dua tiga kali je
da siap!!!
bukan nak cite pasal sambal belacan 
😁😁😁
TAPI....
EFFECT SAMBAL BELACAN TU!!!
😨
RESDUNG
😨
GATAL-GATAL MUKA
😨
BERSIN
😨
HIDUNG BERAIR
😨
KETIDAKSELESAAN BERNAFAS

πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡
Tanda-tanda Resdung
1. Hidung sentiasa berair/selsema setiap masa terutama ketika cuaca sejuk dan awal pagi.
2. Gatal-gatal pada hidung,mata dan telinga terutama bila memakan ayam, udang, ketam, ikan masin dan sambal belacan.
3. Bersin diwaktu pagi dan bila terkena habuk.
Korang ada tanda tanda ni tak?

Wassap 016 6727661


Tips menggunnakan Feminine Wash JSD

Tips menggunakan feminine wash JSD supaya ia lebih berkesan dan efektif serta JIMAT
Amalkan setiap hari semasa mandi....

√ Basahkan seluruh badan. Bersihkan miss V dgn air. Pastu pam sikit je dlm saiz dua puluh sen.


√ Lumurkan Miss V dengan feminine wash Jsd...biarkan dulu..jangan bilas lagi...FW ni mmg x berbuih sbb dia BUKAN sabun.


√ Cuci apa yang patut...berus gigi, cuci muka, shampoo rambut, sabunkan badan dll...


√ Bila semuanya dah siap...last sekali baru bilas Miss V tadi....
Barulah dapat rasa sejuk2 berangin tu lama sikit...barulah best....

sebarang pertanyaan boleh wassap ke 016 6727661

Selasa, Jun 28, 2016

Sinus Soap Merawat Masalah Resdung

Nak sambut AIDILFITRI ????
πŸ—£Nak hensem
πŸ—£Nak bersih
πŸ—£Nak segak
πŸ—£ Nak wangi

TAPI 
πŸ‘‰πŸ» BERSIN TIDAK BERHENTI
πŸ‘‰πŸ» MUKA BERJERAWAT 
πŸ‘‰πŸ» MUKA BERNANAH
πŸ‘‰πŸ» MULUT BERBAU
πŸ‘‰πŸ» HIDUNG TERSUMBAT
πŸ‘‰πŸ» KEPALA SAKIT
πŸ‘‰πŸ» KULIT KEPALA GATAL
πŸ‘‰πŸ» MATA GATAL - GATAL
πŸ‘‰πŸ» MATA MERAH

Tau tak sebab apa?
πŸ•΅πŸ»seronok sangat pergi pasar ramadhan beli ketam butter, pergi makan kat restoren, pergi Shell Out le.. apa le.
Sudahnya bersin tak berhenti - henti.

πŸ‘€
 Kita nak raya ni ⁉️⁉️⁉️
Untuk acara masak- masak 
 sambal tumis Udang
Sotong Sumbat
Ketam masak telur masin
ikan sembilang asam pedas
dan banyak lagi yang kita nak list kan.

Tetapi
πŸ“R>ES.D.UNG
HALANGAN
πŸ“R>ES.D.UNG
HALANGAN
πŸ“ R>E.S.DUNG
HALANGAN
πŸ“R>ES.DUNG
Saya SUDAH ATASI nya.
Setiap hari, 
πŸ‘‰πŸ» buang kahak
πŸ‘‰πŸ» buang hingus sekali atau dua kali lepas tu dah lapang. 
πŸ‘‰πŸ» hingus kahak ni adalah lendir resdung bila sudah dibuang sakit kepala pon hilang.

CARA PAKSA LENDIR KELUAR:
🎯
 SABUN R>E.S.DUNG JSD.

.
.
.

BUANG LENDIR RE>S.D.UNG
🎯
TANPA MAKAN UBAT 
🎯
 TANPA PIL

πŸ“CUCI SAHAJA
Clear Sinus Soap / CLEAR SKIN SOAP 
RM28.00
KKM NOT 150402785k



Isnin, Jun 27, 2016

JUALAN BORONG FEMININE WASH

Kami juga mengalu-alukan jualan borong bagi pekedai-pekedai yang ingin menambah pendapatan dengan produk JSD.

Harga borong yang ditawarkan sangat berbaloi.

Untuk 12 unit Feminine Wash JSD = RM403

Sebarang pertanyaan boleh sms/whatsapp ke 016 6727661

Ahad, Jun 26, 2016

RAHSIA KECANTIKAN DENGAN PRODUK JSD

Nak cantik bukannya susah pun. Yang penting apa yang kita makan dan guna boleh mengubah dalaman dan wajah kita.

Dengan πŸ‘‡
minum Collagen Herbarium white
Sapun Foundation Magic Pretty Dara
Oleskan Lipstik Magic Collagen Kiss

Nampak tak perubahannnya...

Yang penting tuan punya badan tu memang cantik tip top luar dan dalam..

Belian 3 item ni dengan
HARGA MENARIK
KEAHLIAN PERCUMA
FREE SAMPUL RAYA

Admin 016 6727661

TIPS MENJAGA MAHKOTA

TIPS MENJAGA M.A.H.K.O.T.A
------------------------------------------------------------------
1. CUCI MAHKOTA SELEPAS BERSAMA PASANGAN
Ini kerana saki baki lendir yang ada selepas bersama pasangan akan tersimpan jika tidak di bersihkan dengan teknik meruang. Ia juga boleh menyebabkan keputihan serta menjadikan cik manja anda berbau hamis.

2. MEMAKAI “SELUAR KECIK” YANG TIDAK KETAT
Pastikan anda memakai seluar dalam yang longgar dan boleh menyerap peluh. Seluar dalam yang ketat akan mneyebabkan kekurangan ruang udara mengalir menjadikan organ intim anda bertambah berbau di tambah dengan kehadiran peluh. Sebaiknya dapatkan seluar dalam dari jenis kapas.

3. MEMBERSIHKAN MAHKOTA DENGAN PENCUCI KHAS
Organ wanita perlu di bersihkan selalu dan mencuci nya dengan betul. Cara mencuci nya ialah dari depan bawa ke dubur. Pastikan pembersih yang anda gunakan mempunyai PH yang bersesuai iaitu 3.5ph – 4ph.
Contoh pencuci wanita di bawah jenama JAMU SUSUK DARA, Ph yang sangat ideal untuk cik manja anda. Jika anda mengunakan pencuci yang tidak sesuai seperti anda membersihkan dengan sabun mandian ia akan merosak kan ph cik manja anda. Apabila ph cik manja anda tergangu bakteri baik akan mati dan bacteria jahat akan mula membiak menyebabkan kekeringan serta gatal-gatal

4. TRIM MAHKOTA
Cukur bulu kemaluan anda kerana kemaluan yang mempunyai banyak bulu akan menyebabkan kawasan tersebut menjadi lembab. Dang paling ditakuti boleh mengakibatkan pembiakan kutu kelamin !

5. LAP KERING SELEPAS KE TANDAS
Setiap kali anda selesai membuang air pastikan anda lap kering cik manja anda sebelum memakai seluar dalam untuk mengelakkan kawasan tersebut lembab dan berbau. Ini kerana bacteria suka membiak di kawasan yang lembab.

6. PILIH MAKANAN YANG ANDA MAKAN
Apa yang anda makan akan memengaruhi bau di mahkota anda.. Jadi berhati-hati dengan apa yang anda makan. Jika anda makan belacan , cencaluk atau petai. Makanan yang berbau kuat ini boleh menyebabkan organ anda turut berbau. Makanlah banyak buah-buahan citrus segar seperti nenas, limau dan jus oren dan sayur-sayuran seperti timun dan pasli untuk mempunyai bau yang berbau segar.

Dapatkan 1 sekarang!!

>> Feminine Wash JSD - RM56 (tidak termasuk pos)

Promosi 2 botol.rm100
Free masker vagina


Whatsapp 016 6727661

Sabtu, Jun 25, 2016

JAMU-JAMU JSD

Macam yang kita tahu.
Sejak seminggu sebelom ramadhan, Jsdians semua kehabisan stok
πŸ“ Jamu Jalinan Cinta
πŸ“Jamu Pengantin Dara
πŸ“Coklat Love Habibi.
Saya pon sebenarnya putus stok semua tu. HQ pon xde.
So tak lama tu pon kita puasa.
Masuk puasa hari ke tiga saya sudah bermasalah.
πŸ€’ perut sebu
πŸ€’ tak boleh kentut
πŸ€’ membuang tidak lawas
πŸ€’ kepala pening
πŸ€’ sendawa tidak puas
Saya minum kopi anggun pesona. Yes boleh yak. Tapi tak sehingga perut ringan. Mungkin rahim saya kembang banyak air atau rahim saya juga turut ada angin.
Puasa yang ke 4. Saya order produk hebat dari seorang kawan. Bagi saya alternatif nak membuang sehingga puas.
Saya makan sekali. Jadi cirit - cirit sehingga bengkak dubur. Dah buasir datang lagi πŸ˜­πŸ˜­πŸ˜­ moody betol.
Perut buncit tak kempis. Dah tambah masalah baru. Sakit dubur pula.
Saya berhenti ambil.
Rakan tadi inbox tanya khabar. Saya jawab everything ok.
Saya adalah yang jenis support bisnes kawan2. Tak apa kan.
Bila dok kat tandas Saya nangis sendiri.
Bertapa saya rindu dengan jamu - jamu amalan saya.
πŸ‘‰πŸ» membuang banyak tanpa cirit
πŸ‘‰πŸ» membuang setiap kali selepas perut di isi, tak sempat nak buncit.
πŸ‘‰πŸ» Muntah yang menyembur bila kita banyak angin, pening kepala terus baik.
πŸ‘‰πŸ» tiba - tiba air dan lendir putih keluar banyak dari faraj, perut pon terus jadi lembut. Perut terus jadi ringan.
Bila dah menjelang hari ke-15 ni..
Boleh dikatakan hampir 20hari badan dah tak berjamu..
Allah.. Tiba - tiba rasa lost sendiri. Badan rasa berat. Sistem pembuangan yang tak sempurna. Banyak benda yang saya tak perlu yang saya simpan dalam badan.
Saya rasa saya sangat perlukan
πŸ“ jamu pengantin dara untuk membantu mengempiskan perut saya untuk mengatasi rahim kembang.
πŸ“ saya sangat perlukan Jamu Jalinan Cinta untuk saya kekal berpeluh, buang air terkawal dan puas
πŸ“ saya sangat perlukan coklat love habibi untuk bagi saya kekal aktif, kentut, sendawa dan bertenaga.

JSD TERBAIKKK

BORANG TEMPAHAN

Name:
Email Address:
Contact Number:
Mailing Address:
List of Order :
Payment: Maybank 564762302444 norizalina mutalib
CIMB 7605172848 nor azela
Bank Islam 12122020176498
Apakah komen anda mengenai blog ini Sangat Puashati
Puashati
Tidak suka

Form provided by Freedback.
Try us on Wibiya!