Pengikut

Selasa, Jun 30, 2015

SET RESDUNG

CARA GUNA SET RESDUNG SUSUK DARA
Cara Penggunaan Set Resdung Kes 1: utk kulit wajah yg berjerawat, bernanah
Gunakan : 
1- sinus clear soap : dari muka dan seluruh badan. Effect : akn terasa lebih gatal dan kerap bersin sehingga hingus atau lendir keluar dgn sendiri.
2- seri cahaya soap : cuci muka setiap kali sblom berwuduk. 5 hari sekali. Cara pemakaian ada dikotak disediakan. Effect: pori2 akn mengecil dan kulit muka seperti diperah minyak dimuka akn keluar lebih byk.
3- sapukan bedak seri cahaya. Setiap kali habis cuci muka. Oleskan perlahan2 sehingga rempah bedak masuk kedalam kulit. Effect: bedak berempah tersebut akn menyerap minyak dan menutup liang roma terbuka sambil merawat. Jerawat atau bisul akn mengering dan akan bergopeng2 spt kudis.
Suka hani ingatkan. ★jgn kopek atau sentuh biar jatuh sendiri ketika cuci★
4- makan jamu seri cahaya. 2 biji pagi. 2 biji malam.
Effect: akn mempercepatkan semua jerawat keluar dan cepat matang. Bila jerawat pecah keluarkan semua darah kotor dari liang pori tersebut.
Effect: akn seselma atau berkahak. Pastikan anda buang sehingga hingus dan kahak bertali coklat atau warna gelap. Proses ini akn berlaku dlm lebih kurang 2 minggu ke 1 bulan. Jadikan amalan. Jika sudah sudah.
Boleh ambil jamu seri cahaya sebelom makan seafood dan selepas makan seafood. Akn mengurangkan gatal hama dimuka. Jerawat cepat tumbuh dan cepat masak. Darah kotor dari liang roma jerawat akn keluar pekat dan gelap.
Petua: Jgn mkn makanan berminyak. Jgn mkn seafood
Utk effect ubat:Jgn minom ais. Jgn minom air

 photo 11227923_938839802835238_5305180385982509135_n_zpskta5mnjh.jpg

MASKER VAGINA

MASKER VAGINA pengetat TERPANTASSSSSS di alam semesta..👍👍👍👍👇💋💋💋
Yg tersengih jdi sipu malu. 
Yg becak jdik kesat
Yg basah jdik kring
Yg lembik jdik tegang
Yg busuk jadik wangi

MASKER 1001 KEGUNAAN.....

Retail rm 25

 photo 1381397_248469688635299_611826796_n_zpsuzcpzr2h.jpg

TIPS PENGGUNAAN LOTION DAN SABUN SUSUK DARA


❤Tips menggunakan Susuk Dara Deep Heat Lotion & Slimming Soap❤

❤Dos lotion sebesar syiling 50 sen tu sudah cukup untuk you all sapu mliputi area perut,pinggang dan bontot... Please ya bila sapu lotion ni xdigalakkan pkai bengkong atau kors
et.Sbb tempat sapuan ni seeloknya biarlah didedahkn kepada free air kluar masuk. Klu you all pkai korset atopun bengkong nnti rasa nk pengsan.lpas tu relax about 45 minit ya..then bru brgerak.

❤klu you all nk wrap dgn plastik wrap yg lmbut tu,start 1 jam slpas mndi.sapu kt tmpat ada masalh lebihan lemak.wrap tu jgn ketat2 sangat ya.then u relax,tido.tjuan wrapping mcm di slimming center tu utk mnakung peluh.

❤klu you all nk guna dos yg banyak,guna utk satu area setempat ja.jgn sapu all over.contoh klu perut,perut jer.relax,baring dan boleh juga wrap.slpas 45 minit hingga dua jam,bangun dan mandi.lpas tu you all akan still trasa warm lebih kurang kekal 24jam.

Jamu Seri Cahaya – KHAS UNTUK MEREKA YG MENGALAMI MASALAH RESDUNG
Makanan laut atau lebih dikenali sebagai seafood sering menjadi pilihan rakyat Malaysia khususnya ketika bersantai bersama keluarga atau bersama rakan di hujung minggu.

Di Malaysia, makanan laut ini sangat mudah didapati biarpun duduk di kawasan bandar. Sabah dan Sarawak merupakan syurga makanan bagi pelancong tempatan mahupun luar negara kerana murah dan mudah didapati.

Makanan berasaskan sotong, udang, ketam mahupun makanan eksotik yang datangnya dari laut sering menjadi pilihan dan tentunya sedap-sedap belaka. Namun, bagi mereka yang mempunyai penyakit yang berbentuk alahan seperti gatal-gatal muka, kepala, kerongkong, telinga dan hidung berbau busuk, juga ruam serta kemerah-merahan akibat makan makanan laut pastinya menghantui selera anda selama ini.

Penyakit resdung seperti alahan disebabkan cuaca yang sering berubah dengan sekejap panas dan sekejap hujan di Malaysia dan terkena debu persekitaran dan ketika sedang membersihkan rumah pasti membelenggu selera makan pesakitnya.

Bagi mereka yang mempunyai simptom dan tanda-tanda penyakit seperti di atas JSD Jamu Seri Cahaya adalah jalan penyelesaian terbaik.

  • Makan jamu seri cahaya. 2 biji pagi. 2 biji malam.

KESAN:
  • Akan mempercepatkan semua jerawat keluar dan cepat matang. Bila jerawat pecah keluarkan semua darah kotor dari liang pori tersebut.
  • Akan seselma atau berkahak. Pastikan anda buang sehingga hingus dan kahak bertali coklat atau warna gelap.
  • Proses ini akan berlaku lebih kurang 2 minggu ke 1 bulan.

Jadikan amalan. Boleh ambil jamu seri cahaya sebelom makan seafood dan selepas makan seafood. Dapat mengurangkan gatal hama dimuka. Jerawat cepat tumbuh dan cepat masak.

PROMO JAMU JALINAN CINTA

JAMU JALINAN CINTA - (RM 48 ) / 40 BIJI
💠
 mengeluarkan darah2 kotor dalam badan spt darah nifas
💠
 membuang angin dari dalam badan 
💠
 bersifat melancarkan peredaran darah, 
💠
 membanyakkan air susu 
💠
 mencepatkan luka2 kering dan sembuh 
💠
 mematikan kuman-kuman dan unsur-unsur penyebab kanser 
💠
 menyembuhkan luka2, kudis/bisul, jerawat, kayap, dan nanah.

Cantik luar cantik dalaman kita
Beli 2 kotak jamu jalinan cinta

PERCUMA
1 tiub lotion Jsd

Jimat rm48 ..banyak tu ...

whatsapp 016 6727661

 photo 11539568_911219338924029_3369333207809553848_n_zpsigouef6n.jpg

Isnin, Jun 29, 2015

PEMBERSIHAN DIRI DENGAN PRODUK JSD

Jom potong kuku semua...
Kita buat pembersihan hari ini.
Mula2 kita scrub 5 saat kelopak2 bunga kita dgn mv.
Terasa tak daki2 keluar?
Opss cukup jgn byk2 sapu n sental lama2 kira 5 saat ke 10 saat shj. Nnt luka.
Lepas tu kita sapukan fw dari bukit n kelopak2 bunga kita sampai kedubur hingga ke hujung belahan punggung tu.
Biarkan fw tu kira sampai 30kali then baru bilas.
Kita masukkan intim gel. Sapu kanan kiri dinding faraj.
Letak kat hujung jari sapu kan di pangkal rahim.
Kita biarkan. Sapu juga di kelopak2 cinta kita dan di berlian kita.
Lepas tu simpan dan perap.
Ulang sehari 2 kali atau lebih. Lebih afdal lakukan setiap kali lepas cuci kencing dan berak.
MAKAN JAMU AKU DARA
UTK MEMPERCEPATKAN PROSES MENGELUARKAN KEPUTIHAN INI.
tips lagi:
Jika berlaku gatal2 di faraj ketika proses ini sila Gunakan Magic powder masker vagina.
Sapukan dikelopak2 bunga dan masukkan ke dalam vagina ( agak pedih)) tetapi berbaloi.
Ketika ingin mencuci intimgel didalam faraj selepas 6 jam. Letakkan magic powder masker vagina 2 inci dijari yg lembab. Scrub around dlm faraj n tarik intimgel dan keputihan tadi.
Akn terlihat keputihan atau sisa air mani berselirat keluar.
Once bersih dari keputihan dan sisa air mani. Automatikly dinding faraj rapat.
So cuci kembali dgn feminin wash dgn step yg hani syorkan.
Dah selesai smile emoticon
Get ready mr.husband menggebu2 berselera punya nak main makan2..
U should try..
Tgk ketagih ke tdk mr husband dgn uolss..

JOM MANJAKAN SUAMI - TIPS DARI DS HANNI BORHAN

jom manjakan suami smile emoticon
lepas terawih nanti, suami balik rumah. make sure uolss dah bersih dah wangi2 tau.
dah ber feminin wash susuk dara dan sudah bermv.
tadi buka dah makan coklat love habibi kan?
harap2 uolss sudah lah makan ya.
dah gosok gigi tu, mamam delimalicious white jsd, mulut pon wangi smile emoticon
masa nak kiss kiss nanti hubby awak boleh rasa bibir dan lidah awak manis smile emoticon nafas pon wangi bau delima dan kurma smile emoticon
cer cuba manjakan suami,
mandikan suami dgn sabun magic body slimsoap jsd. lepas tu lap kering2 badan dan rambut suami tu.
kalau botak ambik towel lap bersih2 n kiss botaknya.
suami ni suka dibelai mcm baby.
dok cium2 lengan dia.
cium jari dia.
dok gentel2 jari dia.
dok usap2 perut dia.
cium pusat somi yg bacing tu...
cer belek2 telinga suami tu, cukup tak telinga dia. periksa satu2 rambut dia, kira ada tak uban dia. check bulu kening, check bulu mata, check kuku..
pasti suami suka..
dia dia macam baby,
bagi je dia tonyoh2 sondol2..
pasti aman hati suami.
bila boleh buat perkara ni semua, pasti aman rumahtangga.
bila suami keluar rumah pon asyik ingat je nak balik.
xde tempat yg paling best, selain duduk sebelah isteri.
itulah ramai dah salah manjakan suami.
bab ni dia tak buat.
tapi bagi kereta cantik,
bagi suami pegang duit banyak..
sudah nya,
suami dok minta manja dengan orang lain lah..
zaman sekarang, dalam rumahtangga memang perlukan duit.
tapi sebuk cari duit sehingga lupa manjakan dan belai suami.
sendiri cari nahas,
sendiri mmg minta nak berdikari.
gd nite all..
kaji balik, cara bagaimana kamu manjakan suami smile emoticon

OFFER BUY 2 PCS MAGIC BODY SLIM SOAP FREE 1 PCS MASKER V

bismillahirrahmanirrahim.
saya ingin membantu mereka yang mempunyai masalah kurap, kayap, panAu di badan anda.
caranya:
1- gosokkan magic powder masker vagina di tempat kurap, panau atau kayap.
2. mandi, gosokkan magic body slimsoap ditempat bermasalah.
3- selepas mandi. sapukan mv ditempat tersebut.
amalkan dan ulang setiap hari sebelom mandi. seelok - eloknya sehari 2 kali.
boleh nampak perubahan dan pulih 100% dari kurap dalam tempoh kurang 2 minggu.
jika kronik teruskan penggunaan berterusan.
insyaallah kurap boleh hilang dan memang akn hilang mengikut pengalaman saya dan suami yg berkurap di pinggang dan punggung.
dengan ikhlas,
dengan setiap pembelian 2ketul sabun magic body slim soap,
saya akan memberikan magic powder masker vagina secara percuma 1 unit.
dan ahli boleh untung 30% dengan nilai pembelian.
order boleh dilakukan mulai esok di semua stokis jsd diseluruh malaysia sama ada online mahupon offline.
semoga ianya memberi manfaat yang besar untuk anda semua.

BELI 2 PCS MAGIC BODY SLIM SOAP FREE 1 PCS MASKER VAGINA

Adin 016 6727661

 photo 10603776_979744768744745_2611909083434753844_n_zps7ksuupny.jpg

Ahad, Jun 28, 2015

COLLAGEN HERBARIUM WHITE

memudarkan parut jerawat dalam masa 14hari.
# mencerahkan bibir
# mencerahkan wajah tanpa mekap
# mengurangkan rambut gugur
# menguatkan kuku
# mempercepatkan jerawat kecut
# mempercepatkan menutup pori - pori terbuka
# mengurangkan garis kedutan di tepi mata dan tepi bibir
# menjadikan kulit lebih anjal, gebu dan berseri - seri.
# hani berani taw tunjuk muka tak mekap !!!
awak boleh ? #
1box RM78
Ahli RM62.40

 photo 11664935_984095488309673_767389920_o_zpsudeqpysi.jpg

PROMO 3 BOTOL FEMININE WASH FREE MASKER VAGINA

saya dengan seikhlas hati ingin membantu mereka mengeluarkan keputihan sama ada siempunya diri sedar atau tidak, beliau mempunyai keputihan yang terperap.
di sini..
saya membantu membekalkan 3 botol feminin wash jsd dan percuma 1 paket masker vagina.
--------------------------------------------------
cara penggunaan yang sangat simple.
untuk wanita yang sudah berkahwin atau pernah berkahwin ( berstatus isteri / janda )
feminin wash jsd.
1- letakkan fw jsd di luaran faraj sehingga ke dubur. dari pelipat faraj paling depan sehingga ke hujung belahan bontot.
2- kira sehingga 30kali ke 60 kali. baru bilas sehingga bersih.
3- lap sehingga kering menggunakan kain bersih.
magic powder masker vagina.
1- celupkan jari ke mv, masukkan ke dalam faraj.
2- oleskan dipermukaan faraj
3- biarkan tak perlu di cuci.
ketika buang air kecil, cuci dengan cara begini.
1- bersihkan air kencing.
2- korek kembali mv yang telah di simpan dalam faraj
3- keputihan akan ikut keluar seperti getah - getah putih. korek sehingga di yakini bersih.
4- baru gunakan fw seperti cara yang saya ajar di atas. dan ulang guna mv seperti sAya ajarkan di atas.
-------------------------------------------------
Penggunaan untuk wanita berstatus bujang atau anak dara.
Feminin wash jsd.
1- letakkan fw jsd di luaran faraj sehingga ke dubur. dari pelipat faraj paling depan sehingga ke hujung belahan bontot.
2- kira sehingga 30kali ke 60 kali. baru bilas sehingga bersih.
3- lap sehingga kering menggunakan kain bersih.
Magic Powder Masker Vagina.
* guna jika sangat perlu ketika mengalami kegatalan kronik di permukaan faraj.
1- ketika sedang mengalami kegatalan faraj yang keterlaluan. sapukan seperti bedak dipermukaan faraj. gatal akan terus baik dalam tempoh beberapa saat dan beberapa minit.
2- jika keluar keputihan itu pertanda sedang dalam pemulihan. keputihan akan berhenti jika betol2 bebas keputihan dan pulih 100%.
3- remaja atau anak dara tidak boleh memasukkan masker ke dalam faraj.
4- boleh digunakan untuk seawal bayi berumur 1 tahun keatas.
------------------------------------------
perkongsian ini dengan harga yang sangat menguntungkan pengguna dan perunding - perunding Jsd.
harga pasaran : RM48 sebool
Harga Ahli: RM100
dapat 3 botol Feminin Wash JSD
PERCUMA 1 Magic Powder Masker Vagina.

ADMIN 016 6727661

 photo 11667328_940658072640042_1833475743627312970_n_zpsrzqkwoxf.jpg

BORANG TEMPAHAN

Name:
Email Address:
Contact Number:
Mailing Address:
List of Order :
Payment: Maybank 564762302444 norizalina mutalib
CIMB 7605172848 nor azela
Bank Islam 12122020176498
Apakah komen anda mengenai blog ini Sangat Puashati
Puashati
Tidak suka

Form provided by Freedback.
Try us on Wibiya!