Pengikut

Isnin, Disember 16, 2013

Anda runsing kerana perut buncit ??? masalah berat badan tak turun-turun walaupun macam-macam produk sudah dimakan ??? Usah risau ...memperkenalkan ROYAL SLIM LISHUO MAGIC! Sangat mudah untuk digunakan tanpa perlu cirit-birit, berdiet & bersenam !!!


1 box 20 sachet = 20 hari
harga RM110/box
Beli 2 box RM190



 photo 1497808_604103299639452_1436566803_n_zps3db2c4b1.jpg

 photo 1488129_236949893147800_481230786_n_zps7619cfa9.jpg


TUDUNG SEKOLAH AWNING LEMBUT

Terdapat size S, M, L

Harga RM18/sehelai
Poslaju sjung RM6 / Sabah-Sarawak RM9


 photo 1468717_604080722975043_1798084513_n_zps2ef8336e.jpg

 photo P1060064-1.jpg


Rabu, November 13, 2013

SABUN GLUTA KOJIC KOLAGEN 3 LAYER

SABUN GLUTA KOJIC KOLAGEN 3 LAYER
Harga RM39


ini diperkaya dengan gabungan 8 bahan utama terbaik produk kecantikan pada hari ini. Glutathione Milk, Arbutin, Kojic, Licorice, Kolagen, Roseships, Vitamin C & E dan Virgin Coconut Oil.

FUNGSI SABUN GLUTA KOJIC KOLAGEN
-Mencerahkan kulit anda dengan membuang sel-sel kulit mati pada lapisan paling luar secara berperingkat. Hasilnya kulit tampak lebih cerah, muda & tegang.
-Membantu mengecutkan, mengurangkan, menghilangkan jerawat dan kulit berminyak. Perubahan boleh dilihat seawal 3 hari sahaja.
-Menyamaratakan ton warna kulit yang tidak sekata.
-Membuang sel-sel kulit mati pada lapisan pertama kulit sahaja.
-Menyelesaikan masalah whitehead/blackhead.
-Mengatasi masalah melasma.
-Memudarkan parut jerawat di muka dan badan
-Mencerahkan kulit muka dan badan
-Allergy tested
-Hypoallergenic
-Memudarkan dan menghilangkan kesan-kesan hitam di celah-celah lipatan seperti ketiak dan celah peha.
-Menegangkan kulit.
-Menyelesaikan masalah pigmentasi dan jeragat
-Anti-ageing
-Kelebihan VCO yang terdapat dalam sabun ini mampu melembapkan kulit dengan serapan yang cepat.
-Mengurangkan masalah kekeringan kulit kerana diperkayakan dengan tambahan vitamin C & E.
-Bagi wanita yang sudah bersalin boleh digunakan pada badan untuk memudarkan dan menghilangkan parut 'stretch marks'
Cara guna:
Cuci muka/badan dengan sabun ini dan tinggalkan selama 3-5 minit di kulit muka/badan anda sebelum bilas dengan air bersih. Untuk kulit sensitif cukup sekadar 30-60 saat

  photo 1392073_347244495420459_1681825639_n_zps4f9ebbb3.jpg

Jumaat, November 08, 2013

BLOUSE COTTON VISCOSE

BLOUSE COTTON VISCOSE

Kain lembut dan sejuk
Free size (sesuai utk mereka bersize 40 dan 42)

Harga RM45
Kos poslaju semenanjung RM7
Kos poslaju sabah-sarawak RM10


BCV01


BCV02


BCV03 ~ sold


BCV04 ~ booked



BCV05


BCV06

COLLAGEN BLUEBERRY HERBARIUM

Good Morning..

Memperkenalkan HERBARIUM RM78

Membantu mencantikkan,
menghaluskan, dan menganjalkan kulit,
Mengurangkan garisan halus, kedutan dan masalah pigmentasi pada kulit,
Melembab dan mencerahkan kulit
Menghaluskan, menegangkan dan menganjalkan kulit

**stok available sekarang**


  photo 1289986_10151848705092430_1581807185_n_zps81516512.jpg

Jumaat, November 01, 2013

TESTIMONI BEDAK SERI CAHAYA

Nampak tak perubahan selepas menggunakan BEDAK SERI CAHAYA


 photo 996951_593064737420452_1213639419_n_zps8ca329fc.jpg

KEISTIMEWAAN INTIM GEL



Ianya berubat utk mematikan kuman - kuman didalam faraj yang penyebab kepada masalah keputihan..

Jika anda Menggunakan Intim Gel Susuk Dara pertama kali:

1- faraj anda akan terasa sejuk. selepas 1 ke 2 jam anda akan terasa seperti lecak dan banjir air keluar dari lubang faraj.

2- akan terasa seperti tidak selesa kerana air dari dalam faraj akan turun dengan sendirinya.

3- bersihkan faraj anda. sapukan n masukkan kembali Intim Gel ke dalam faraj anda.

4- jika anda mempunyai keputihan atau kekotoran akan berlaku tindak balas seperti gatal2.

5- selang hari kedua atau ketiga..faraj anda TIDAK AKAN TERASA SEPERTI BERAIR.

6- penggunaan yang kerap ANDA AKAN TERASA SELESA SEBAB COOL DAN KERING, SEMPIT DAN SANGAT2 RASA SELESA
7- penggunaan yang berterusan akan memberi effect kesegaran kepada seluruh badan anda.

rekemen:1- sangat sesuai disimpan didalam handbag digunakan setiap kali masuk ketandas



 photo 1381560_248469278635340_295959717_n_zpsd3e33699.jpg

PUNCA KEKERINGAN

MASALAH KEKERINGAN??

PUNCANYA BILA SALURAN MULUT RAHIM TERSUMBAT ATAU PANGKAL RAHIM BERKERAK..BILA SYAHWAT NAIK AIR MAZI KELUAR TAPI TAK DAPAT MENGALIR KE LALUAN FARAJ KERANA KERING DISEBABKAN PENGAMBILAN JAMU PERAPAT TANPA REMPAH MENCAIRKAN LENDIR. INI BERLAKU KEBANYAKKAN PENGELUARAN MODEN MENGGUNAKAN MANJAKANI ATAU KACIP FATIMAH SEMATA-MATA DI DALAM PENGHASILAN JAMU PE...RAPAT DALAM MANA-MANA PRODUK DI PASARAN MALAYSIA ATAUPUN INDONESIA.

KENAPA JADI BEGINI??
- KOS YANG MURAH DAN DIJUAL DENGAN MURAH TERMASUK KEHEBATAN PACKAGING DAN KOS2 PENGELUARAN KILANG MESIN.

- PERMINTAAN PASARAN DIMANA MAHU MAKAN JAMU UNTUK KETAT SEMATA2 TANPA MAHU PENING KEPALA DAN PANAS TAKUT TINDAK BALAS KEGUGURAN RAMBUT ATAU SEBAGAINYA.

MAKA..PENGHASILAN JAMU YANG SEBENARNYA ADALAH MEMBERSIHKAN DALAMAN RAHIM DARI TERSUMBAT DENGAN KERAK2 LENDIR DAN AUTOMATIK FARAJ MENJADI SEMPIT.

ITULAH JAMU SEBENARNYA.ZAMAN SEKARANG RAMAI WANITA MENDAPAT KANSER PANGKAL RAHIM DAN KEBANYAKKAN DOKTOR ATAU PERUBATAN MODEN MENYALAHKAN JAMU KERANA PANGKAL RAHIM TERSUMBAT DENGAN KOTORAN. IYA MEMANG BENAR SBB JAMU TERSEBUT TIDAK DAPAT MEMBANTU MEMBERSIHKAN DALAMAN SEPERTI JAMU AKU DARA DAN PRODUK2 SUSUK DARA BERFUNGSI. KEKERINGAN INI BERLAKU KERANA AIR MAZI TIDAK DAPAT TURUN KE LALUAN FARAJ DAN DINDING FARAJ RAPAT..SO MEMANG SAKIT DAN PERLUKAN PELINCIR..



JOM RAWAT KEKERINGAN INI....SMS 016 6727661


 photo watermelon_zpse421dc82.jpg

Rabu, Oktober 30, 2013



~Testimonial Jamu Pengantin Dara. dipetik dari wall rakan jsd~

"maaf ye klu m'ganggu n meloyakan tekak anda semua..tp ini lah hakikatnye..
Ini yang keluar selepas customer saya ambil JPD... 3 hari lepas tu dia rasa macam period, tapi saya awal2 dah pesan kat dia.. pastikan dia sentiasa pakai Pad.. bangun je pagi pad dia penuh dengan darah.. bila masuk bilik air... keluar darah berketul-ketul seperti dalam gambar ini...
Customer saya ini ada masalah period tidak teratur... hampir 3 bulan tak datang period dan beliau juga pernah keguguran beberapa tahun yang lalu... Tujuan customer ambil adalah untuk bersihkan dalamannya dan ikhtiar untuk hamil..
Saya doakan dengan apa yang blockage kat dalam organ pembiakannya keluar. Dapat lah beliau menimang cahaya mata nanti... Amin."

*JPD (JAMU PENGANTIN DARA) = RM65 x termasuk kos pos

 photo 1426258_754158097932706_612485334_n_zps26f497c4.jpg

Rabu, Oktober 23, 2013

testimoni intim gel

Jom kita baca apa yang hebatnya INTIM GEL..

 photo 1382880_433370223441393_1959472809_n_zpsb882d2fd.jpg

Selasa, Oktober 22, 2013

JAMU SERI CAHAYA /JAMU RESDUNG

JAMU SERI CAHAYA KHAS UNTUK MEREKA YG MENGALAMI MASALAH RESDUNG... 




- makan jamu seri cahaya. 2 biji pagi. 2 biji malam.

Effect: akn mempercepatkan semua jerawat keluar dan cepat matang. Bila jerawat pecah keluarkan semua darah kotor dari liang pori tersebut.Effect: akn seselma atau berkahak. Pastikan anda buang sehingga hingus dan kahak bertali coklat atau warna gelap. Proses ini akn berlaku dlm lebih kurang 2 minggu ke 1 bulan. 

Jadikan amalan. Boleh ambil jamu seri cahaya sebelom makan seafood dan selepas makan seafood.Akn mengurangkan gatal hama dimuka.Jerawat cepat tumbuh dan cepat masak.Darah kotor dari liang roma jerawat akn keluar pekat dan gelap.
Petua: Jgn mkn makanan berminyak.Jgn mkn seafood Utk effect ubat, Jgn minom ais .Jgn minom air kelapa. Jgn ambil apa2 jenis dadah. Jgn ambil apa2 jenis alkohol. 

 photo 1392036_248470065301928_42456061_n_zpsa083395e.jpg

BEDAK SERI CAHAYA (Bedak Resdung)

Bedak Seri Cahaya keluaran baru Jamu susuk dara

Harga: RM36.00


Fungsi:
# Menghilangkan bintik hitam dan parut jerawat
# Menghilangkan resdung dan gatal-gatal di bahagian muka, hidung
# Merawat masalah hidung berbau busuk, mata berair dan jerawat kasar
# Melicinkan kulit muka
# Juga boleh digunakan untuk masalah ruam dan kayap

Cara penggunaan:
# Goncang dan sapu pada bahagian yang diperlukan sekerap yang mungkin (seperti memakai bedak sejuk)
  photo 1374117_248469085302026_2019271922_n_zps46ea4f68.jpg

Isnin, Oktober 21, 2013

COLLAGEN DELIMALICIOUS WHITE


 Bila umur menginjak ke 40an ..garis2 halus mula timbul dan nampak ketara.

Untuk merawat garis2 halus dimuka...jom amalkan COLLAGEN DELIMALICIOUS WHITE..

~ merawat / memutih / meremajakan kulit
~ memulihkan kulit kusam
~ mengecutkan jerawat
~ kulit berseri dan gebu
~ merawat dalaman
~ mengecutkan rahim

Didalam Delimalicious ada kacip fatimah dan juga Manjakani..

Saya dah rasa kesannya dengan hasil penggunaan berterusan Collagen delimalicious white.






 photo 1395373_250756068406661_888182041_n_zpsbfa2fbb7.jpg

Jumaat, Oktober 18, 2013

C.O.D

Sekitar KL dan Selangor...

Jika ingin produk Jamu Susuk Dara dihantar terus ke rumah anda...SMS saya nama, alamat dan no hp dan item yang ingin di beli ye..

Konsultasi yg kami berikan adalah PERCUMA...






  photo Bigrockcashondelivery_zps209dbb1e.jpg

KOPI PACAK

 photo 1377615_560888110614833_178757706_n_zpsd35550fe.jpg


Fungsi KOPI PACAK 
1) kepuasan Suami Isteri.
2) Bertenaga dan bersemangat.
3) Mudah terangsang.
4) Tinggi Fasa kesuburan.
5) Cemerlang Fasa ketegangan.
6) Kuat daya kemutan.
7) kepuasan berlulang ulang.
 Panjang waktu bertahan.
9) Berganda nafsu keintiman.
10) Melancarkan KITARAN darah.
11) Mengelakkan osteoporosis.
12) Memacakkan 24 jam.. 



 photo 994355_555854481118196_238149709_n_zps41ffb7c2.jpg


 photo 1379604_10151930157702430_610160376_n_zpsf7a4a412.jpg

Ahad, Oktober 13, 2013

KEPAKARAN SAYA DALAM JAMU SUSUK DARA

Hai..good morning. Saya Noorize..

Kepakaran saya merawat miss v wanita - wanita dan ibu - ibu yang berbau busuk dan Berbau kohong. Dengan formula dan kaedah pemakaian pencuci miss V dan herba - herba jamu Susuk dara Bau-bauan yang tidak menyenangkan dapat dihilangkan 200%.

Hasil kaji selidik yang telah saya lakukan di Pameran BN YOUTH PWTC, ramai golongan wanita hanya menggunakan sabun untuk mencuci keintiman mereka dan yang paling mengejutkan ada yang mengabaikan tanpa membersihkan. Ini menimbulkan masalah besar iaitu berbau busuk, berlendir dan rasa tidak selesa serta meloyakan suami.

Dengan kepakaran yang saya ada, saya telah berjaya membantu membimbing seramai 4730 wanita keseluruhannya sepanjang tahun setiap hari secara online dan offline. Kredibiliti ini juga membuatkan saya membentuk empire Noorize dengan membimbing pakar - pakar jsd dibawah empire saya seramai 3,000 orang yang berdaftar secara sah.

Ada tak sesiapa disini yang mahukan rawatan faraj busuk, faraj berlendir, faraj berkohong dan faraj gatal - gatal? Ada tak sesiapa yang ada masalah ini dan mahukan saya bantu anda secara percuma??

Sila terus ke pusat kaunseling di
Stokis Jamu Susuk Dara,
No 16 - 1, Jalan Tasik Utama 10,
Medan Niaga Tasik Damai,Sungai Besi.
57000 KL

Saya berbesar hati menerima kedatangan anda dan perkhidmatan ini adalah ikhlas dari hati ke hati.

Rabu, Oktober 09, 2013

COLLAGEN DELIMALICIOUS WHITE JSD

Jom kita baca bahan yg terdapat dalam DELIMALICIOUS serta khasiatnya..

collagen Delimalicious White

RND RESULT 1:

Rozel
- Menlancarkan peredaran darah
- Mencegah peradangan pada saluran kencing
- Mencegah pembentukan batu karang
- Meningkatkan stamina dan daya tahan tubuh
- Vitamin C dan serat tinggi yang ada dalam rozel mampu bertindak sebagai anti oksidan dan sebagai anti kanser

RND RESULT 2:

GARAM BUKIT
- Menyumbang tenaga semulajadi yang tersimpan dalam struktur hablur garam dan tubuh dapat menggunakannya 24jam
- Membantu memperseimbangkan kealkalian / keasidan dalam tubuh dan menaturalkan tekanan darah
- Membantu melarutkan dan menyah mendapan yang boleh mengakibatkan pembentukan "batu" dan pelbagai jenis rheumatisme seperti arthritis, batu hempedu dan batu karang.
- Membantu meredakan rasa ketagihan. Seperti ketagihan gula dan alkohol hilang sebaik sahaja pengambilan awal larutan tepu garam bukit tulen

RND RESULT 3:

ASTAXANTHIN

- Astaxanthin merupakan antioksidan dari jenis karotenoid yang mempunyai kekuatan 550kali lebih kuat dibandingkan vitamin E dan C.- Fungsi Astaxanthin ialah menjadikan pigment kulit berwarna cerah- Selain itu, ianya melindungi kulit dari sinar UV dengan memperhebatkan perlindungan semulajadi- Khasiat lain Astaxanthin ialah merawat eczema dan dermatitis. Aktiviti anti - fungalnya dapat merawat berbagai jenis penyakit kulit yang disebabkan oleh fungus.


RND RESULT 4:

PATI KURMA- Membantu mencegah daripada sembelit, lemah otot, sengal - sengal badan, lesu dan barah usus besar- Menguatkan ingatan- Menghilangkan gatal - gatal dalam kerongkong sekaligus mengatasi masalah insomia.

RND RESULT 5:
GLUTATHION
- Merupakan antioksidan yang akan menaturalkan radikal bebas dalam badan
- sebagai penggalak sistem imunisasi badan
- sebagai penyah toksik
- membantu membaikpulih kerosakan sel badan yang disebabkan oleh stress, ubat - ubatan, pemakanan yang tidak sehat, penuaan, kecederaan, trauma dan membaik putih kesan terbakar

Hebatkan Delimalicious ni ...nak oder boleh sms ke 016 6727661



  photo 430116_421305057983726_1952105770_n_zps52624ad2.jpg

COKLAT LOVE HABIBI



COKLAT LOVE HABIBI ~ RM48


Poslaju semenanjung RM7 / Sabah-sarawak RM11

Photobucket

Apa itu Coklat Luv Habibi?
Ianya sejenis maajun


sifat fizikal: lembut n kenyal, berbau wangi herba

rasa; manis, lemak

kelemahan: air. pastikan jari anda kering ketika mencubit coklat love habibi ini.

if terkena air: mudah berkulat.

jangka hayat: 2 tahun jika tidak terkena air dan terkena panas.

tempat simpan yg paling sesuai: dalam hbag, dalam poket hehehehe..xde lah simpan dalam suhu bilik biasa. JANGAN SIMPAN DALAM PETI AIS.

siapa yang boleh makan: semua golongan manusia termasuk kanak2 KECUALI WANITA HAMIL. UNTUK LELAKI bahaya SEBAB MENAIKKAN SYAHWAT JUGA..tapi xde la seover LELAKI JUTAWAN N ABE GAGOH..

~ khas utk wanita dan lelaki yang menjaga tubuh badan supaya sehat selalu sebagai kudap2 gantian.
* buang angin
* melawaskan membuang air kecil n besar
* melancarkan peredaran darah
* menaikkan nafsu syahwat.

jika badan anda rasa lemau2 malas2 boleh ler makan coklat love habibi ini ye..

kalau ada sintom2 kalau malam semalam ehem2..pagi rasa mengantuk n lemau2 badan malas nak g kerja, malas nak buat kerja rumah jadi ambillah coklat love habibi sebagai kudap2 harian ye..

1 bekas ni insyaallah boleh tahan 30 hari. gentelkan kecil je sebesar kuku kelingking.kunyah2, telan n minum air jarang ye...

sedap..

kalau tgh drive pon boleh makan..tapi jgn buka ekon sbb nanti kentut2 hehehehe..

kalau rasa2 senak ulu hati..toksah cari ENO lagi dah..makan je ni..sendawa, kentut, muntah pon boleh..pastu lapang perut :-)

apa tindak balas yg berlaku pada hani sepanjang tempoh percubaan ini.
1- bangun pagi badan rasa ringan - rasa mcm nak lompat2 jer
2- segar xde lemau2 walaupon semalam ehem2 xtra jam. siap bangun awal k.

lepas beberapa minit kunyah coklat love habibi tu
~ kentut2 besar punya mcm ada pasang sound system
~ sendawa besar punya mcm ada pasang sound system

bangun pagi terus membuang dgn lawas nye.
* tekan2 perut..peyut kita dah lembut balik... kalau tak mengeras siap kelmarin2 diet sbb ingat muncit balik dah nemox lagi...

rupa2nya muncit pon boleh disebabkan angin terkumpul :-)
* side effect : sedih btol...tak boleh nengok laki kita..nampak cam sedap jer..rasa mcm nak mengawan.. huh! bahaya coklat love habibi ni.

bab laki kita makan coklat love habibi ni lak..
~ dia cakap..cepat stim.... tgk pompuan cam sedap jer ( huh panas hati aku )

# Khas untuk kudap kudapan di aldilfitri yg sungguh melemaukan. sbb sepanjang aidilfitri kan org banyak makan, byk minum so kudap kudap new version ni akan membantu membuang isi dalam perut n juga angin serta meringan badan yg lesu akibat asyik banyak lepak n makan TAPI utk yg ini 1,000 unit dulu utk packaging yg tak berapa nak cantik

OPA SNOW ~

Sapu Mana kurus Saje, Turun 6-8kg dalam 20 hari tanpa Senaman dan Diet !

Teknologi terbaru Korea Slimming Mousse 10kali ganda berkesan membakar lemak badan terkumpul dalam 15 minit berbanding dgn cream,gel dan spray!


  photo 1146529_217271385095775_1820855911_n_zps8c67f1ad.jpg

 Langkah-langkah guna OPASNOW

1.Goncangkan botol OPASNOW sebelum guna selama 30saat.
2.Semburkan mousse OPASNOW pada kulit .
3.Massage 1-2minit sampai mousse menyerap ke dalam lapisan kulit.
4.Sepakan senaman dalaman bermula dan memecahkan sel-sel lemak di bawah kulit.

----------------------------------------------------------------

OPA SNOW bukan cream, bukan gel, tapi dalam bentuk Mousse! 10 kali lebih mudah menyerap ke badan, berkesan membakar lemak badan terkumpul dalam 15 minit !

Sila hubungi : 016-6727661 utk pertanyaan (Isnin-Jumaat: 10.30am-6.15pm, Sabtu: 10.30am-2.30pm).


  photo 62_zps502cc0a9.jpg

KOPI SENYUM ~ Dapatkan sekarang!!

Kopi Senyum Manis Kurma adalah minuman kopi segera pra campuran yang berkhasiat dan memberikan tenaga segera. Ia tidak mengandungi sebarang perasa, aroma kopi tiruan, pewarna dan bahan awet . Secara tradisinya kurma adalah makanan berkhasiat pemberi tenaga dan menguatkan tubuh di samping sebagai antibodi yang baik.
Dengan rasa enak menyegarkan,  Kopi Senyum Manis Kurma baik untuk seisi keluarga dan boleh diminum oleh sesiapa juga pada bila-bila masa.
Kurma adalah buah yang mengandungi pelbagai khasiat baik untuk kesihatan secara menyeluruh. Ia kaya dengan protein serat, gula, vitamin A & C, serta zat galian seperti besi, kalsium, sodium, fosfuros dan potassium.
Menurut kajian, kandungan gula yang terdapat di dalam kurma telah ditukar secara semulajadi dan sekaligus tenaga dapat diserap serta merta oleh tubuh badan. Ia berbeza dengan kebanyakan gula yang terdapat di dalam buah-buahan dikenali sebagai fruktosa atau gula tebu yang mengandungi sukrosa dan perlu melalui proses pengubahsuaian untuk diserap oleh tubuh badan manusia
Kopi Senyum Manis Kurma bebas dari sebarang dadah berjadual, perangsang tenaga kimia (stimulant) dan juga logam berat seperti cadmium, lead, arsenic dan juga mercury.
 Harga Sekotak
Semenanjung Malaysia : RM28.50
Sabah, Sarawak : RM33.50
Singapore & Brunei : $16.00
(Kos Pos Laju sebanyak RM5 sekotak dikenakan bagi setiap penghantaran)
Bahan-Bahan
Ekstrak kopi arabica, krimer bukan tenusu, ekstrak kurma merah, ekstrak red beet, gula perang, stevia, madu dan dextrose monohidrat.

 photo 1234991_10151803587441877_1394803633_n_zpsabc3ded9.jpg

Rabu, Julai 31, 2013

JUBAH FISHTAIL ~ KOLEKSI RAYA

Harga sepasang RM179
Free postage



KodMJF08 ~ sold

 photo 426197_635460873133819_1491657312_n_zpsc69adf5e.jpg


MJF05 ~ SZ L

 photo 970101_634438149902758_1486387442_n_zps8e2f4c6a.jpg


MJF04 ~ SZ L

 photo 164200_634437016569538_2031409896_n_zpsc4b78c6b.jpg

MJF01 ~ SOLD

 photo 994197_634437463236160_1630385350_n_zps58d8e838.jpg

MJA01 ~ SIZE S & L

 photo 1004797_634439069902666_1725268957_n_zps9ffcb9ef.jpg



MJF07 ~ SOLD
 photo 1013609_635460789800494_197446592_n_zps91ae7c7c.jpg



MJF03
 photo 1016208_634438303236076_980067739_n_zpse9a0b6e5.jpg

MJF06 ~ S,M,L
 photo 1069317_634437913236115_2106608675_n_zps2c6ca4c0.jpg

JUBAH NELOFA & JUBAH NELOFA 2


KOLEKSI JUNE 2012

Jubah Nelofa

Free size (sesuai utk yg bersize 40 dan 42)
kain sejuk dan lembut
tak perlu digoso
k


LELONG RM40
poslaju Sjung RM7/ Sabah-Swak RM11




NF01



NF02


NF03


NF04



NF05



NF04



Jubah Nelofa 2





Free size (sesuai utk yg bersize 40 dan 42)

kain sejuk dan lembut

tak perlu digosok



Harga RM69





poslaju Sjung RM7/ Sabah-Swak RM11


NF07


NF08



NF09


NF10

NF11



NF12



BORANG TEMPAHAN

Name:
Email Address:
Contact Number:
Mailing Address:
List of Order :
Payment: Maybank 564762302444 norizalina mutalib
CIMB 7605172848 nor azela
Bank Islam 12122020176498
Apakah komen anda mengenai blog ini Sangat Puashati
Puashati
Tidak suka

Form provided by Freedback.
Try us on Wibiya!