Pengikut

Khamis, Jun 08, 2017

RAWATAN DENGAN MENGGUNAKAN PRODUK JSD

Dari pengasas JSD
Khas utk wanita yg mengalami masalah period
1- insert SUSUK KEKAL DARA (SKD 2) untuk buang keputihan terperap, mana tahu terselit - selit. banyak air. kita tak sedar dia ada, tapi kita boleh paksa keputihan itu keluar, biar herba - herba ni sedut lendir - lendir keputihan tu. SKD 2 bukan sekadar boleh menyerap segala keputihan malah, dapat mengetatkan cik V..---> rmai yg takut nk insert tp ketat nak..😂😂
2- makan secubit COKLAT LOVE HABIBI (CLH) untuk melancarkan datang bulan. untuk memanaskan rahim agar mudah darah nak bergerak keluar. CLH juga berfungsi membuang angin dalam badan dan sgt sesuai kpd mereka yg selalu penat..
3- telan JAMU JALINAN CINTA (JJC) yg skrg ni dikenali sbg JAMU INDAH KELUARGA (JIK) untuk memastikan kesihatan rahim, membuang lendir - lendir dan lebihan air dalam rahim. melancarkan darah, dan merawat luka - luka rahim, luka jerawat dan gatal - gatal. pada masa yang sama ianya juga boleh membantu memejalkan aset wanita.
3 benda ni (SKD 2,CLH,JIK) utk wanita yg mementingkan kesihatan dalaman & yang paling penting utk kebahagian rumah tangga..
Untuk wanita,jangan lah duk pentingkan muka je cantik pastu nk kurus tp bab2 dalaman tak jage..muka cantik,kurus tp dalaman bermasalah...
.
Jangan smpai suami komplen,buat hal baru nak jge...
Hampir 4 tahun sy dalam JSD...mcm2 cerita rumahtangga dah sy dengar..
.
Pernah customer cerita suami komplen itu ini..siap ade yg smpai nk cerai sbb tak puas dgn layanan isteri..
.
So plss...jangan ambil mudah..
Kalau sygkan rumahtangga..syg suami dan anak2,jgalah dalaman kita..nak pakai lama tuuu dik non...
.
*sharing is caring..

ANDA YANG ADA PCOS


Sapa yang perlukan coklat love habibi??

1) datang bulan tak menentu.
2) senggugut
3) rambut gugur dan menipis
4) ada bulu di tepi bibir dan muka
5) darah tinggi
6) sakit kepala
7) tekanan / emosional
8) berat badan naik berterusan
9) berjerawat
10) masalah kulit.

Jom check2 awak ada masalah ini tak??
Jika ya,
Kami di Jamu Susuk Dara sedia membantu awak2 semua dengan rawatan coklat love habibi.

Inbox stokis2 JSD ya untuk FREE consultation.

PROMO BULAN RAMADAN

Dapatkan Feminine Wash JSD dengan harga RM48 (harga ahli) sebotol sepanjang bulan Ramadan ini.

Harga ASAL RM68.

Mana nak dapat harga murah macam ni,

Whatsapp 016 6727661 dan taip nak FW PROMO untuk dapatkan diskaun..

BORANG TEMPAHAN

Name:
Email Address:
Contact Number:
Mailing Address:
List of Order :
Payment: Maybank 564762302444 norizalina mutalib
CIMB 7605172848 nor azela
Bank Islam 12122020176498
Apakah komen anda mengenai blog ini Sangat Puashati
Puashati
Tidak suka

Form provided by Freedback.
Try us on Wibiya!