Pengikut

Jumaat, Julai 03, 2015

PROMO RAYA!!!

bismillahirrahmanirrahim....
pagi ni saya nak bantu wanita tampil cantik vouge d' vass dan bebas bau badan ketika berhari raya.
penggunaan bedak sekali sapuan tahan sampai sehari semalam ni yang membantu comey dalam natural.
memang natural look nampak macam tak mekap. tapi memang tahan lama. muka tidak berminyak2. hujan, menangis warna tidak luntur. memang boleh cover jerawat, jeragat, parut2 dimuka serta menutup kulit tidak sekala. sekali sapuan lagi lama lagi glowing dan lagi cantik.
lipstik ni sapuan merah pink pada kak non. warna ikut darah dan sangat natural. melembutkan bibir dan merawat bibir sekaligus. sepanjang ramadhan ni kulit bibir koyak, merekah, mengelupas elok sangat rawat dengan lipstik ni. cantik sambil merawat.
kalau uolss suka nak melawa dengan set ni, akk non bagi FREE sabun magic slim soap ni. untuk membantu bau badan uolss hilang nak raya, almaklom lah nanti raya banyak nak bertandang rumah orang, dari satu rumah sampai 10 rumah..nanti kang muka je lawa glowing2 tapi bau badan nauzubillah minzalik. jadi sebelom uolss dimalukan dan memalukan diri. hakak payung free sabun mahal ni ya.
boleh rekemen kat kawan2.
Harga sebenar set ini RM189.90
magic pretty dara : RM129
magic collagen kiss: RM24.90
sabun magic slim soap: RM36
limited time semua produk disebut : RM80

WHATSAPP 016 727661

 photo 11659512_10153446982267430_903832528967882040_n_zpscrniy75w.jpg

BORANG TEMPAHAN

Name:
Email Address:
Contact Number:
Mailing Address:
List of Order :
Payment: Maybank 564762302444 norizalina mutalib
CIMB 7605172848 nor azela
Bank Islam 12122020176498
Apakah komen anda mengenai blog ini Sangat Puashati
Puashati
Tidak suka

Form provided by Freedback.
Try us on Wibiya!